Жена

Името играе огромна роля в живота на човека, а енергията, която носи влия върху съдбата на всяка жена. Открихме тайните на 5 славянски женски имена, чиито собственички определено могат да се похвалят с успех и щастие и в живота, и в работна сфера. Ето защо:

Ирина

Името Ирина е надарено с изключителна енергия, а собственичките му имат наситен с промени и събития живот. Жените Ирини са благополучни, надарени с късмет и красиви отвън и отвътре. Това име придава сексуалност и стремеж към знание на собтвеничките му и превръща тези прекрасни делови жени в самостоятелни и достойни съперници на мнозина мъже в бизнеса.

Наталия

Наталиите се отличават със своята стабилност и енергичност. Почти невъзможно е да разклатите света на тези жени и това не е случайно – ако другите имена притежават силни и слаби страни, името Наталия носи баланс с помощта, на който притежателките им постигат стабилни резултати във всичко. Жените с името Наталия са хармонични с останалите, но носят своята загадка, толкова важна за противоположния пол. Това име носи специфична аура, която привлича околните, а значението му е изненадващо – „Родина“.

Татяна

Татяна е семейно име, макар и домакинството съвсем да не стои на първо място за тези дами, тя умеят да придадат уют на всяко място. Те са искрени, добри и открити и привличат околните със своя позитивен заряд, а в тяхно присъствие мнозина се чувстват като у дома си. Домът на жената Татяна винаги е отворен за гости и те не пропускат да наминат, а личният й живот е спокоен и щастлив. Може би всичко това идва от значението на името – „Съзидател“, а може би защото тези жени подсъзнателно усещат, че борбата е излишна и всички имаме нужда от протегната ръка.

Виктория

Името Виктория означава „Победа“ и тези дами печелят винаги и навсякъде. Разбира се, и те имат своите слабости, но те са просто незабележими пред тяхната сила и способности. Името Виктория притежава толкова силна енергия, че в стремежа си да станат още по-добри, тези жени могат да заминат мнозина мъже. Жените Виктории изпитват трудности, докато открият достойния по енергия и стремежи съпруг и понякога страдат от несполучливи връзки. Но ако открие своята половинка, бъдете сигурни, Виктория ще застане рамо до рамо до своя мъж и никога няма да го предаде или остави сам да се справя с трудностите.

Елена

Името Елена се превежда като „Светла“ или „Ясна“ и жените с това име имат купища достойнства и само един недостатък – те не залагат на въображението си. От друга страна, именно благодарение на това свое свойство да предпочитат реалността, те не ревнуват излишно партньорите си. Жените с името Елена много лесно и бързо учат и в последствие могат да станат прекрасни преподаватели и справедливи мениджъри. Те са чудесни майки и съпрузи, защото енергията им е пълна с положителни емоции, а със своята вярност лесно печелят приятели. Не очаквайте предателство от Елена – тя е тук, за да внесе хармония в света и ще свети до вас, за да направи живота ви по-красив.

Източник: Kakzachem
Снимка: Pinterest