Първият учебен ден наближава, а с това и традиционното обновяване на гардероба. За да сте подготвени за новите модни влечения на детето и един-два каприза по време на пазаруването, е добре да бъдете осведомени относно новите тенденции на пазара.

Първият учебен ден наближава, а с това и традиционното обновяване на гардероба. За да сте подготвени за новите модни влечения на детето и един-два каприза по време на пазаруването, е добре да бъдете осведомени относно новите тенденции на пазара. С детски маратонки по последен писък на модата всеки ученик ще се чувства удобно в кожата си и готов за предизвикателствата на оставащите няколко дни от лятото, есента и дори зимата.

Тази есен заложете на цветни детски маратонки

Ярките цветове и отличният дизайнерски почерк зад всяка една игра с тях дават възможност да се погрижите за доброто настроение на детето. Научно доказано е, че жълтото, оранжевото, червеното и зеленото (особено когато е ярко и тревисто) зареждат с позитивно настроение и разчупват сивото ежедневие през есента. Още отсега може да разгледате актуалните модели за тази година и да подберете нещо супер атрактивно с верижки, камъни, блестящи пайети или други декоративни елементи по вкуса на децата.

За по-големите, особено в тийнейджърска възраст, интерес представляват чифт детски маратонки на платформа. Качествените модели впечатляват с вълнуващ дизайн на подметката, чиято височина може да варира.

Височината на обувката не бива да ви притеснява, тя е съобразена със спецификите на детските стъпала и осигурява добро сцепление.

Ако детето ви отдава предпочитание на чисто черни или бели маратонки, тазгодишните колекции на утвърдени марки от цял свят предлагат яркост и пъстрота и при тях. Как? С помощта на умело подбрани декоративни елементи, които разчупват иначе строгата визия.

Защо да изберем цветни детски маратонки?

Освен че създават добро настроение, цветните детски маратонки позволяват да се изрази оригиналност в стила на обличане. Ако детето, например, в училище е необходимо да носи училищна униформа, с такъв чифт може да освежи стандартизираното облекло.

Цветните обувки се открояват и са предпочитани от децата в различни възрасти. Именно поради това често се носят през всички сезони.

В магазини CCC може да откриете богато разнообразие от маратонки за деца за пролет, лято, есен и зима в широк ценови диапазон. В зависимост от условията, в които ще бъдат носени, обувките са с различен дизайн и подплата. Отличават се и като цветова гама. Може да се уверите в това, разглеждайки физическите магазини на компанията или още сега нейния онлайн магазин.

Какви детски маратонки да изберем?

В гардероба на детето е препоръчително да има поне няколко чифта маратонки. Защо? Защото за всеки случай има конкретна разновидност. Например, кожените детски маратонки са предпочитани през дъждовните дни. Те защитават стъпалата срещу проникването на влага.

Моделите с мека платнена горна част са предпочитани в горещо време. Те са отличен избор и за часовете по физическо. За физкултурния салон е желателно да са с релефна подметка за по-добро сцепление с настилката. Ако детето спортува – съобразете се със спецификите на самия спорт. Производителите на маратонки предлагат колекции за тенис, футбол, баскетбол, волейбол и много други.

Ако детето е по-малко, хвърлете поглед на маратонките с велкро. Те са много по-лесни за обуване и събуване и отсъства риск от спъване заради развързани връзки.

Съвременният пазар предлага широк избор на спортни обувки. Независимо с какъв бюджет разполагате, можете да купите качествени детски маратонки за различни сфери на приложения. За да сте сигурни, че ще бъдат удобни и носени с желание, уверете се, че са по размера на стъпалото на детето и му допадат като дизайн.