Анастасия Карнаух

1. „Светлина между два океана” на М.Л. Стедман– Препоръчвам ви първи роман на г-жа Стедман. Красива и тъжна семейна история, в която се преплитат любовта към детето с любовта към най-скъпата в живота ти жена, за да покаже, че всичко от което имаме нужда е подкрепа и безрезервна вяра, че з а е д н о може да промените целия живот.

2. „Пепел от рози” на Ведат Тюркали– Кратката новела, базирана на сценариите на единия от култовите сериали у нас ще ви стопли. Историята за опорочаването на Фатмагюл и неочакваната сватба й сватба с единия от нейните врагове ще завърши с щастие. Когато любовта навести едно сломено сърце, резултатите са напълно неочаквани… и пълни с красота.

3. „Десетият кръг” на Джоди Пико– Третият роман на Джоди Пико, издаден у нас е поредната разходка в една семейна трагедия. Семейство Стоун живее привидно спокоен живот до момента, в който тяхната дъщеря Трикси стане жертва на изнасилване. Бомбата се взривява, а под отломките ще видим, че привидният семеен мир често е една фалшива фасада, която крие много нещастие.