b1a1a2a2-d8be-11e2-841d-797dd6d92e21

В продължение на 13 години Евелина Хромченко заема поста на главен редактор и креативен директор на руската версия на списанието L’Officiel. За този период журналистът и водещата, трупа изключителен опит в света на модата и към днешна дата е един от най-търсените стилисти на Русия. Винаги във форма и с изключителен стил, тя впечатлява със своите нещадящи и реалистични изказвания за външния вид на жената. Евелина вярва, че модата не се крие в перата и украшенията, а в удобството на дрехата. „Модата това е, когато една жена облича роклята и полита, взима нова чантичка в ръцете и променя живота си.“ Но за да бъде винаги стилна и впечатляваща една жена трябва да полага усилия не само за външния вид, но и за правилния подбор на гардероба си. Подбрахме 13 съвета на Евелина, някои конкретни, други не толкова, които определено могат да ви помогнат в размисъла какво да правите с тоалета си в една или в друга ситуация.

 1. Тайната на успеха е в простичкия подход – черен панталон, бяла риза и цветно шалче е идеална комбинация за всеки повод.
 2. Най-добрият начин да се отучите да ходите с големи грубовати крачки – пола тип „молив“ 2 педи под коляното. Тя ще ви позволи да ходите единствено като гейши – изящно и женствено.
 3. Дънките са като пластична операция – могат фантастично да подобрят фигурата ви или напълно да я развалят. Търсете вашия модел!
 4. Не се страхувайте от високите токчета – отделете повече време, за да откриете вашия модел. За всеки крак има такива обувки, с които жената може да ходи от сутрин до вечер без да се изморява. Открийте ги!
 5. Ако искате визуално да удължите краката си, подберете цвета на обувките в тон с панталона.
 6. За вечерния комплект съществува едно простичко правило: трябва да блести само едно нещо – или роклята, или аксесоарите.
 7. За да изглеждате сексуално и елегантно на всяка възраст, използвайте доказаното решение – костюм, високи токчета и малка чантичка тип clutch.
 8. Много е лесно да привлечете внимание на околните: сложете си ярко червило, сложете огромни слънчеви очила и вземете едра чанта. Избягвайте скучните аксесоари или тяхното отсъствие, трябва да бъдете забележими.
 9. Ако имате някой друг излишен килограм, обърнете внимание на високите токчета – често правилната обувка помага да скрие този недостатък.
 10. Не се притеснявайте от своето тяло. Всичко дадено от Бога е красиво, а ако то е красиво, значи нужно е единствено да го подчертаем. Най-важното е да го правим елегантно и с вкус.
 11. Ако си слагате ярка рокля задължително направете по-простичка прическа, за да внесете баланс и за да не намалявате ефекта на тоалета.
 12. Прегледайте колекцията си с шалове и червила и ги комбинирайте. Когато шалът и червилото са в дует ще изглеждате прекрасно, дори и останалата част от тоалета ви да не изпъква с нещо особено.

И последен – не толкова конкретен, но много важен съвет:

 1. Ако искате да се изкачвате по кариерната стълба, обличайте се така сякаш вече сте горе.

По материали от: Evelinakhromtchenko
Снимка: Marketium