Едва ли има мъж, който да не носи портфейл. А и да има – то те ще са малко. Все пак това е изключително практичен аксесоар, който при това ни носи чудесен завършек на всяка визия. Разбира се, мъжете също могат да следват модните тенденции – и да изглеждат чудесно, докато го правят – така че когато търсите своя нов портфейл, вероятно се чудите какво точно е на мода в момента и как да изберете следващия си любим аксесоар. Е, ние сме тук, за да ви помогнем с това.

Какво да търсим при избора на мъжки портфейл?

В случай, че сега започвате своето търсене на отличен мъжки портфейл и се колебаете откъде да поставите началото, ние ви съветваме да разгледате предложенията в https://answear.bg/k/toy/aksesoari/portfeyli. Answear ви предоставя огромен продуктов каталог, който със сигурност съдържа следващия ви любим портфейл. Тук ще откриете множество първокласни артикули, които изглеждат просто превъзходно. Затова можете да се доверите на нашето предложение и да се уверите сами в казаното, след като разгледате селекцията.

И така – първата и най-важна стъпка е да подберем високо качество. Тази стъпка няма никакво значение в Answear – просто защото тук всеки продукт е на топ ниво. Следващото нещо, на което трябва да обърнете особено внимание, е вашият стил. Ако сте спортна натура, то вероятно портфейлът, който ще харесате, е с малко по-различна визия от традиционното. От друга страна, тези от вас, които се занимават с бизнес, търговия или извършват чести срещи с клиенти, а също и онези, които в доста случаи посещават елегантни събития, вероятно държат на стандартната елегантна визия на портфейлите.

Какви мъжки портфейли са модерни?

Не бива да пропускаме да кажем какво всъщност е модерно през тази година. Кожата като материал присъства неотменно в целия каталог. Качеството, което предлагат моделите, изработени от този материал, е ненадминато. Поради тази причина тя все още е една от най-използваните за производството на тези аксесоари.

Напоследък обаче забелязваме, че традиционните цветове лека полека предават щафетата на по-ярките нюанси. В тенденцията се забелязва, че навлизат включително червено, оранжево, жълти и зелени цветове, а също и портфейли в комбинации от няколко нюанса. Друга съвременна модна тенденция обаче е монохромната визия. Този тип портфейли приличат доста повече на традиционната версия на мъжкото портмоне. Те могат да са с леки емблеми и с различно закопчаване – с цип или с каишка с копче. Тук отново ще срещнете няколко различни цвята, но това вече са типично класическите оттенъци – черно, тъмнокафяво и бежово.

Също така са модерни и портфейлите, които са само за карти. Тук можете да забележите модели дори с неонови оттенъци. Наблюдават се и различни разцветки, включително с принтове и лога. Освен това се забелязва и тенденция мъжките портфейли с щампи да стават все по-актуални.

Не забравяйте, обаче, че трябва да съобразите портфейла си с дрехите си. В случай, че искате изцяло да смените своя гардероб или просто да се зарадвате с нещо ново, ви препоръчваме да разгледате https://answear.bg/k/toy/drehi. Съответно, ако сте педантичен традиционалист по отношение на облеклото, не би ви подхождало някое от екстравагантните портмонета, които се забелязват по подиумите. Обратно, ако обичате новостите, ако не се страхувате да разчупите бариерите, можете с огромен успех да заложите на нещо нетрадиционно и шармантно.