Книги

1. „Бременната жена – ръководство за употреба“ на Сара Джордан и д-р Дейвид Уфбърг – Честито, Вие сте бременна и всичко НЕ е наред. Не само за вас, но и за половинката ви. Животът за броени дни се превърна в пълен хаос в тялото и ума, семейството, работата… Няма страшно! Тук са опитната Сара Джордън, която има зад гърба си куп материали за родителството и семействата, и д-р Дейвид Уфбърг, който има много опит с бебета, а заедно те създават тандем на компетентни специалисти, които ще ви разходят из дебрите на бременността с много любов, уважение и чувство за хумор.
NB! Особено препоръчвам книгата на татковците!

2. „Изчезналата библиотека“ на А. М. Дийн – трилърът, покорил целия свят, е наистина интересен. В 490 страници историкът А. М. Дийн ще ни предаде познанията си за Александрийската библиотека и ще разкаже невероятните събития, в които знанията са ключовото оръжие. А какво по-ценно от това за пореден път да си припомним колко ценно е да четем и да ценим информацията, с която разполагаме в живота ни. Това е история, в която са замесени няколко университетски преподаватели, новата Александрийска библиотека в Египет, американският президент, едно Общество, Приятели и много тайни и мъгли, които ще се вдигнат в края на романа.

3. „Зимна приказка в Ню Йорк“ на Марк Хелприн – ПОДАРЕТЕ СИ ТАЗИ КНИГА! Подарете си този филм, защото ДА, те наистина го заслужават. Няма как да не повярваш в любовта след като прочетеш за необичайния романс на Питър Лейк и Бевърли Пен, който ще надживее времето, смъртта и всички обстоятелства. От края XIX век Марк Хелприн ще ни прехвърли в 2014 година, а заедно с нас в тази година ще се озове и Питър Лейк, за да продължи любовта си към Бевърли и… да ни усмихне през сълзи. Веднага предупреждавам, че тази книга е за онези, които искат да внесат приказка в лудото си ежедневие, но имат готовността да й посветят няколко часа. Часове, в които ще четат роман пълен с емоции, фантастични елементи и ангели, които пазят нас и нашата любов.