Всяко едно пътешествие заслужава да започне с позитивно настроение и нагласа за весели моменти и ценни преживявания. Ключов елемент от рецептата за това е разполагането с удачни за целта куфари. Ако ви предстои да купувате нова пътна чанта или пък куфар, този път вземете предвид не само размерите им, но и цвета им – символиката има огромно значение!

Всяко едно пътешествие заслужава да започне с позитивно настроение и нагласа за весели моменти и ценни преживявания. Ключов елемент от рецептата за това е разполагането с удачни за целта куфари. Ако ви предстои да купувате нова пътна чанта или пък куфар, този път вземете предвид не само размерите им, но и цвета им – символиката има огромно значение!

Има ли значение какъв е цветът на куфара?

В последно време стана модерно да се отделя внимание при избора на всеки аксесоар. Когато искате да сте уверени във ваканционното си настроение или пък в безупречния си вид по време на командировка, трябва да направите точно това.

Не е достатъчно да имате просто куфар. Цветът му е определящ за впечатлението, което ще направите, и самочувствието ви. Особено, ако искате да бъдете в крак с модата, познаването на актуалните за сезона тенденции е задължително!

Купете куфари удобно – в избрано от вас време и в любим цвят

Купуването на куфар е инвестиция, която е добре да направите след проучване на разновидностите и тяхното приложение и съобразяване с предпочитанията на всеки член на семейството.

В магазини CCC може да се запознаете с богатия асортимент на съвременния пазар и да потърсите решение за всеки – мъже, жени и деца. Може удобно да сравнявате различните куфари по важни характеристики – цена, размери, материал, марка и т.н. След като направите своя избор, остава да изберете и как да поръчате желаните модели – онлайн или във физически магазин.

За да откриете по-бързо куфар в предпочитан цвят, сортирайте артикулите по този критерий. Сега е по-лесно от всякога да намерите перфектния аксесоар за своето пътуване. Спестявате много време и нерви.

Добре е да знаете, че черните куфари са класическо решение. Не се набиват на очи и лесни са за поддръжка, тъй като по тях замърсяванията трудно се различават. Същевременно на приключенските натури може да се сторят доста скучни.

Точно за това на пазара ще откриете изобилие от куфари в ярки цветове. Те зареждат с добро настроение и с тях може да подчертавате оригиналния си стил. Един розов куфар, например, изглежда нежно и намеква желанието ви да разкриете своята женственост.

Куфар в синьо е универсално решение. Той ще се понрави на всеки – мъжете, жените и децата. Лесно се поддържа и може да експериментирате с различни нюанси.

Символика на цветовете

Изборът на куфари традиционно е субективен въпрос. Много хора имат навика да влагат някакво скрито послание във всяка една вещ, която купуват. Направете като тях и направете своя помощник в пътешествията и командировките по-личен. Може да го постигнете като грамотно изберете неговия цвят.

Към символиката на цветове следва да подходим внимателно. Във всяка една култура тя може да се различава. За европейците топлите цветове – като червеното, жълтото и оранжевото, се свързват с огъня и изгрева. Японците пък разчитат в тях страст, позитивност и енергия.

Куфар в червен цвят ще привлича късмета, в оранжево – енергията, а в жълто – щастието.

Ако сте харесали аксесоар в студената гама, то вие търсите повече спокойствие, уравновесеност и усещане за надеждност и тишина. Синьото е цвят, който се асоциира с професионализма. Същевременно той излъчва тайнственост. Отличен избор е за делови ангажименти.

Куфарите в зелено са притегателни за всеки, който се стреми към обновление, а в лилаво са любими на творческите натури с богато въображение.

Ако търсите аксесоар в неутралната гама, заложете на черен, бял или сив цвят. Черното е стилно и елегантно и актуално винаги. Бялото е цветът на доброто. Ако искате да подчертаете своя интелект, изберете аксесоар в сиво.