Дамско бельо – красиво или топло

Когато ще излизате навън за разходка в парка или планината, изберете дамско бельо от памук, боди или потник. То ще предпази кожата ви от студа, ще ви топли и ще ви е комфортно.

Дантелените бикини и сутиени оставете за топлите зимни вечери у дома, комбинирани с топли пухени чехли и удобен халат.

Ако дебелите дрехи ви карат да се чувствате прекалено натруфени, когато отивате на работа през зимата, носете с удоволствие дантеленото си дамско бельо дори в най-големия студ. То ще е малката ви секси тайна.

Дамски пуловери – топли и удобни

Какво си представяте, като чуете дамски пуловер? Вeроятно нещо плетено от баба или толкова голямо, че сякаш потъвате в него.

Дамските пуловери обаче са много повече от това. Те съществуват в наистина разнообразни модели и от различни тъкани. Фино плетените дамски пуловери са елегантни, женствени и предпочитани за носене от работещите в офис дами.

Те се комбинират лесно с пола и ботуши, носят се удобно върху риза и топлят, което е едно от основните качества на всеки хубав дамски пуловер.

Дамски якета – за комфорт и елегантност

Може ли едно дамско палто да е меко, топло, елегантно и да не се чувствате огромни с него? Да, може разбира се! Всичко е въпрос на кройка, пълнеж на якето и цвят.

Ако трудно издържате на студ, изберете хубаво пухено яке в ярък цвят. То ще ви обгърне като топла прегръдка и няма да ви позволи да усетите никакъв дискомфорт.

Големите качулки на тези дамски якета са още едно удобно допълнение и гаранция за топлина. А всички дами изглеждаме като съвременни Червени шапчици с тези големи качулки.

Елегантните вълнени палта са подходящи за бизнес дамите, които пътуват до работа и обратно с автомобил. Те са най-стилните и елегантни дамски връхни дрехи. Кройката им обикновено е вталена и това ви помага да изглеждате с добре оформена фигура.

Много удобни са дългите пухени дамски якета с леко вталяване в кръста. Така имате удобството на пухеното яке и елегантността на вълненото палто.

Дамски ръкавици – прегръдка за ръцете

Това, че не играете вече със снежни топки, не значи, че можете да пренебрегнете дамските ръкавици. Те са завършека на зимния аутфит и помагат да не губите излишно топлина.

Вече не сме във времената, в които дамите са имали ръкавици за всеки свой тоалет, но и сега изборът на дамски ръкавици е огромен. Пухените дамски якете се завършват добре с плетени ръкавици в контрастен на якето цвят, докато на вълнените палта им подхождат качествени кожени дамски ръкавици.

Дамски раници – за да са ръцете свободни и на топло

Дамската раница е много по-удобно решение за зимна чанта, защото не е нужно да държите ръцете си извън топлите джобове.

Всички дамски раници побират всичко необходимо и винаги има място за още едно нещо, купено спонтанно по път към къщи.