Shoes and bags close up

Тази есен купете качествени обувки

Обувките са не просто необходимост. Те са част от визията ни, от стила ни на обличане и нашето светоусещане. Способни са да зададат тон на цялото ни облекло. Затова трябва да са качествени, изработени по възможност от естествени материи и да издържат на всички капризи на времето.

Изборът на есенни обувки до голяма степен се определя от начина ви на живот. Отивате на работа с колата или използвате градския транспорт? В първия случай може да се справите с нещо по-леко, например дамски спортни обувки, а във втория е желателно да се снабдите с нещо по-топло и държеливо. Отличен избор са дамските гумени ботуши. С тях ще сте готови да преодолеете локвите, а ако изберете модел с топла подплата, дори и ранните зимни студове. Това е обувка за хора, които умеят да се справят с предизвикателствата изпреварващо.

Няколко съвета при избор на есенни обувки

На първо място трябва да отдадете предпочитание на ботушите и ботите от утвърден производител. Те ще ви служат поне няколко години. Ако сте решили да спестите пари точно от обувки, това не е добра идея. Некачествените модели няма да отговорят на очакванията ви, в един момент или чорапите ви ще са вир вода, или пръстите ще ви ще са вкочанени от студ. Да не говорим за дискомфорта, който може да създават по време на ходене, риска от настинка и с времето – натрупването на нежелание да се излиза навън. Разбираемо е при такъв погрешен избор на обувки.

Колко дълго ще ви служи следващият чифт зависи от материала, от който е изработен, каква е подметката му и как е подплатен. Кожата и вълната осигуряват оптимална циркулация на въздуха и изпаряване на излишната влага. Неслучайно се използват в производството на обувки, те са оптимално решение за здравето на стъпалата.

Два вида обувки за бюджетен есенен пазар

Ако нямате възможност да обновите целия арсенал от обувки, препоръчваме ви да се снабдите с два супер удобни и практични модела. Единият от тях ще ви послужи в дъждовните дни. С гумени ботуши Crocs дъждът и локвите нямат място в тревожните ви мисли. Дори няма да се вълнувате от тях, тъй като ще сте защитени. Просто сложете любимите си дрехи, грабнете чадъра и излезте на улицата в пълно бойно снаряжение!

Следващата покупка, с която си гарантирате доволни стъпалата и за която няма да съжалите нито за миг, е нов чифт спортни обувки от Geox или New Balance. Със сигурност сте чували за тях, а сега ви призоваваме да ги пробвате. С такъв чифт обувки ще разполагате с максимален комфорт за динамичен работен ден. Те перфектно прилягат на краката, създадени са от качествени материи и може да ги носите с разнообразно облекло.