Есента вече е тук и ви трябват подходящи дамски ботуши за максимално удобство и чудесен стил. Откривате доста голямо разнообразие от модели и все още не сте сигурни кой е точният за вас. Защо не започнете избора си от цвета? Да разгледаме черните, кафяви и бежови опции и коя с какво можете да носите. Така ще ви помогнем по-лесно да си изберете дамски ботуши.

Защо черните дамски ботуши са универсални?

Като цяло черният цвят за дамски ботуши е доста разпространен. Основната причина за това е, че той може да се върже с почти всичко. Реално ако изберете този цвят в комбинация с чанта в същия, можете да ги носите с почти всичко едноцветно в различните гами, а също и с разнообразие от шарени дрехи. Когато се замислите, със сигурност е вариант да си представите черни дамски ботуши с черно яке, но и с розово, червено, жълто и още. Или пък ако помослите за шарена рокля или такава в който и да е цвят, също черното винаги си отива.

Разбира се ако изберете този цвят, после ще трябва да подберете и точен модел за вас. Но хубавото е, че в черно ще откриете както строго елегантни варианти на ток, така и спортно-елегантни опции с цип на равна подметка и изцяло спортни с връзки. Има опции от есетсветна и изкуствена кожа, от велур, от плат и още. Като цяло защо не разгледате доста добро изобилие на дамски ботуши в черно, а и не само?

Каква вариация на кафяви дамски ботуши да изберете?

Когато кажем кафяво за дамски ботуши, то това може да значи разнообразие от тонове на цвета. Има по-светли и по-тъмни опции. Освен това има доста наситени топли кафяви цветове, както и не толкова наситени и по-бледи или можем да кажем в по-студени вариации. Единият вариант е да заложите на конкретно наситено кафяво, което да комбинирате с чанта в същия цвят. Тук трябва да имате предвид обаче, че някои много подобни кафяви цветове е възможно да не се връзват. Например ако иамте палто в същата кафява гама, но с малко различен цвят, може да не седи добре. Ако имате обаче кафяво палто в по-студен нюанс, ще се вържат.

Другият вариант е да изберете по-неутрално кафяво за дамски ботуши, което ще можете да комбинирате по-лесно с всички други кафяви цветове. То също ще може по-лесно да се връзва и с други гами цветове. Например бледо светло кафяво и тъмно синьо или пък много тъмно кафяво и жълто или розово. В CCC ще откриете доста добро разнообразие от дамски ботуши. Освен това ще можете да пазарувате както във физическите магазини, така и онлайн.

Бежовото добра алтернатива ли е за дамски ботуши?

Ако пък отново търсите неутрален цвят за своите дамски ботуши, но ви се иска да разнообразите от най-класическите черно и кафяво, то тогава определено можете да заложите на бежовото като опция. Тук разбира се вариациите на бежово са доста, но като цяло те си отиват с доста цветове лесно. Освен това с тях можете да носите и чанти в други палитри много лесно. Например бежови дамски ботущши със син панталон и чанта или такива с оранжево палто и чанта.

При бежовите обувки има само един недостатък, но той може да бъде и доста основен за някои. Тъй като са доста светли, съответно и се цапат много по-лесно. Така че, ако имате доста ходене пеша, бихме ви препоръчали да заложите на кожа за тях вместо велур, за да си осигурите малко по-лесно почистване. Но като цяло бежовото е чудесен цвят за всякакъв стил от много елегантен, до изцяло спортен.