Аз чета с Настя

"Аз чета с Настя" има наистина дълга история за своя кратък "ефирен живот". През 2010 година, с откриването на първо студентско радио "Реакция" в Софийски университет "Св. Климент Охридски", се появява и предаването за литература и книжни тенденция с водеща Анастасия Карнаух. 24 броя се излъчват, прослушват и... забравят.

Вторият старт на предаването е през ноември 2012 година по радио "Бинар" - БНР, а от радио предаването ще се превърне в радио-телевизионно. Всички материали, записани в рамките на този проект може да видите тук.

Съвместно с колегите от Алма Матер ТВ, успяхме да реализираме и един "книжен брой", който ще бъде качен съвсем скоро, а от началото на 2013 година "Аз чета с Настя" си намери нов радио ефир в сутрешния блок на Ива Дойчинова - "С Ива от сутрин до обед" по радио FM+. Въпреки че, за една година успях да представя над 100 заглавия, записи почти няма. Но тенденцията се промени и вече надлежно и своевременно ще качваме всички записи, а за по-ранобудните сме на линия всеки четвъртък от 8.20ч. - аз, Ива Дойчинова и три книжки на седмицата, подбрани специално за вас. 

Радио FM+

Може да слушате рубриката "Аз чета с Настя" в ефира на сутрешния блок на радио FM+ - "С Ива от сутрин до обед" всеки четвъртък от 8.20ч.

РАДИО "БИНАР"

ТЕЛЕВИЗИЯ АЛМА МАТЕР