Сайтът „Chitatel.Net” търси ТЕБ!

Новият проект в българското онлайн пространство започва своята пролетна академия за млади стажанти. Ако си начетен и креативен, имаш желание да се развиваш в сферата на журналистиката и искаш да споделяш позитивните новини с нашите читатели, търсим точно теб!

Предлагаме:

  • Двумесечна безплатна обучаваща програма, която включва 4 срещи-уоркшопа по творческо писане – ще ти разкажем как да структурираш текста, как да правиш интервю и всичко, което трябва да знае един журналист за възможностите в социалните медии.
  • Гъвкава форма на работа – имаш пълната свобода да ходиш на лекции и нямаш никакви задължения, обвързани с точно работно място или време.
  • Удостоверение за преминат стаж в нашата медия – обезателно ще ти издадем документ за преминат стаж, както и препоръка за работа, когато се справиш с всичките задачите, поставени в рамките на двумесечния период.
    Изискваме:
  • Компютърна и писмена грамотност – умението да напишеш текста си във Word и да му сложиш всички точки и запетайки на правилните места.
  • Добро владеене на английски или руски език (всеки друг език се счита за предимство)
  • Ежедневен достъп до компютър и интернет и разбира се, желание!

В рамките на стажа ще бъдат проведени 4 уоркшопа по творческо писане – умения за създаване на собствен текст, подбор на теми, подготовка към интервю и правилната употреба на социалните мрежи за работа (и не само). Основната ти задача ще включва превод за разделите „Наука“, „Литература“, „Личности“, „История“, „Мода и красота“, „Космос“ и много други, а за да затвърдиш наученото по време на обученията ще подготвиш 5 авторски текста и ние ще ти помогнем да го направиш като за 6+!

Искаш да се присъединиш към екипа на пролетната стажантска академия? Очакваме твоето CV и кратък отговор на въпроса „Коя е последната книга, която си прочел?“ на office@chitatel.net

предишна статияЗлатната стрела
Следваща статия„Любов, огромна като катедрала” на Катрин Панкол