Представете си как някой ви удря в главата или ви тика в ъгъла на хартиен лист. Точно това преживява този герой благодарение на художника Алекс Солис. В последната си поредица Алекс показва директен бой с героя от рисунките си. Вижте как човечето отвръща на удара, събирайки зъбите си от нападението на човешкия палец  или се опитва да прободе създателя си с нож. Алекс пробва всякакви техники и дори опитва да запали героя със запалка! И както Алекс споделя: „Всячески се опитах да се отърва от този тип, но винаги се измъкваше ловко и отвръщаше подобаващо – изглежда още не сме приключили!”

 „Инкеракция” (реакция с мастило, бел. прев.) не е предвидена като поредица. Обаче толкова много хора харесали героя и художникът решава да го запази. „Докато продължавах да се шегувам с него, усетих, че в един момент ще отвърне на атаката,” споделя Алекс. „Имам добър план за завършек, но докато хората още се забавляват мисля да разнообразя сюжетите и все още да не се разделяме.”

При въпрос какво авторът иска хората да запазят в себе си от поредицата, Алекс отговаря: „Иска ми се хората да разберат, че изкуството не е само някакви линии върху лист хартия. Дори и да в въображаемо, искам публиката да почувства, че се се случва наяве. Също така искам да се харесва на хората и те да споделят с приятелите си. Обожавам идеята, че можеш не само да се свържеш и взаимодействаш с изкуството ми, но и че който и да следва поредицата, ще се почувства част от нея.”