Отиди на
Форум "Наука"

gergana_iv

Потребител
  • Брой отговори

    12
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за gergana_iv

  • Рожден ден 19.08.1985

gergana_iv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Нещата са толкова комплексни и обвързани,че е трудно да се поссочи първопричината! Аз лично съм втрещена от ставащото. Направо ми се струва че в един момент всичко това се изля като кофа студена вода върху всички ни. Безспорно мисля че всичко започва от дома и родителите Когато едно дете получава нужното внимание и обич в къщи то е спокойно. А когато хората имат проблеми обаче си го изкарват на децата и се получава омагьосън кръг. В училищата в момента е такъв хаос че никой не е наясно какво става. Обществото................тук вече незнам какво да напиша.През последния месец взех да се плаша от перспективите. И така като следствие от всичко е насилието не само над децата а под всякакви форми
  2. gergana_iv

    Мотото Ви !

    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота." Ричард Бах "Илюзии"
  3. Така де продължението за следващия е : Аз знам 5 красиви града....
  4. gergana_iv

    Аз знам 5 неща

    Играта се състои в това всеки да казва 5 неща, които са му интересни. Например аз казвам 5 български царе- цар Симеон , цар Калоян , цар Петър , цар Иван- Асен , цар Иван-Шишман. А след това казвам за следващия аз знам 5 красиви града. Той попълва това което се сеща и след това задава 5 "неща" за следващия. Незнам дали ще ви хареса и дали я обясних разбираемо, но ако има ? ще отгаварям!Хайде да видим дали ще се получи
  5. трудно е да се живее днес...
  6. Ами и аз като някой също използвам името си и съкращение на бащиното ми име. В другите форуми където участвам използвам gerti , но като се регистрирах тук беше заето и за това реших да е името ми. Аз лично си харесвам името и се гордея с него!
  7. ...и обидена тръгнала към дома си...
  8. ...и тръгнал към гората да търси помощ...
  9. хе-хе-хе Първо здравейте!Аз съм на Живко сестра му!И така да продължа с тази забавна игра! ...горката овчица блеела жално...
  10. От достоверен източник разбрах, че в Америка се носят сериозни слухове, че актьорите не могат да си намерят доходоносна работа и затова са се навили за продължение. Ако това е истина може съвсем скоро да ни зарадват. Дерзайте!
  11. Сериала "Приятели" е най-великият сериал,който идва от САЩ!Обичам го!Смятам,че всеки , който не го харесва просто не го е гледал внимателно.Ако има продължение,това ще разбие всички класации!!!
  12. Аз мисля,че всеки има право да си слуша това , което му доставя удоволствие. За това мразя изрази от сорта на "само...еди к'во си".Аз си слушам наистина всичко,зависи от това в какво настроение съм.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...