Отиди на
Форум "Наука"

Vivian

Потребител
  • Брой отговори

    9
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Vivian

Лична информация

  • Пол
    Жена

Vivian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Репутация

  1. Какво очаквате от манастира на Баба Гуси? Спрете да ходите по манастири, храмове и т. н и да давате пари на тези тъпи паразити. Вие сте едни големи ОВЦЕ! Давате пари за църкви, свещи и такива глупости, а за други дарения се стискате.
  2. Да,така е,но виж-все пак това е религиозен обичай. По същата логика все едно да питаш защо децата като ги кръщават, ги потапят в купела. За тях може пък да е странно това, както и на нас ни е странно обрязването .
  3. Прабългарите са тюрки. За тях славянският е бил много труден, също така и не са общували със славяни. Общо взето те не са проговрили славянски език.
  4. Тази тема я пускам специално за една дама от този форум и тя ще се сети коя е. Искам всеки член в този форум , който има какво да напише, относно тази мисъл, да сподели мнението си
  5. Да, прав сте. Наистина звучи като клише, но според мен си е вярно-спомнете си колко неща са направили нашите предци днес да сме тук и да пишем тези глупости.
  6. Естествено, че хората са машини. Можем да постигнем всичко, стига да искаме.. А животните...за тях-надали...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...