Отиди на
Форум "Наука"

ivanjordanov78

Потребител
  • Брой отговори

    30
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за ivanjordanov78

ivanjordanov78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Репутация

  1. В крайна сметка поп културата доста използва тази история за правенето на пари и вдъхновяване на младите зрители. Но реално ли са били милиони персийците?
  2. Благодаря за разнообразните материали, към които сте пуснали връзки.
  3. Колегата е прав. Получава си се електромагнитно поле. И да, купуваш си примерно импулсно захранване от някъде (примерно от нета: http://vikiwat.com/zahranvaniya.html) и свързваш с трансформаторите.
  4. Това не е точно така, защото ако е на поддомейн, лаврите ще отидат за домейна. Докато, ако сайтът си е негов, ранкингът се трупа за неговото име/марка. А именно това почва да носи доходи след няколко години упорит и качествен труд.
  5. А, напълно е възможно основните сръбски сили да са били срещу немците. Но в крайна сметка не вярвам и аз да е нямало хич войски на българската граница.
  6. Хубава работа имаш ти - да разпределяш дивиденти :D А за това, че Пловдив бил градът на 300-те лева - е, не вярвам чак толкова да е. По-скоро 600 лв.
  7. То онлайн тестовете са до един субективни. Ок, почти всички. И все пак е така - те са за забавление и разтуха по-скоро.
  8. Е, треньорите са наши, "продуцентите" на отбора са също българи. Организацията, която ги е избрала, довела и направила добри съотборници тия чужденци, е също българска. В крайна сметка и на реванша паднаха, но поне по-достойно. В днешния бърз и техничен футбол е истински успех постижението на Crazy forest. Е, треньорите са наши, "продуцентите" на отбора са също българи. Организацията, която ги е избрала, довела и направила добри съотборници тия чужденци, е също българска. В крайна сметка и на реванша паднаха, но поне по-достойно. В днешния бърз и техничен футбол е истински успех постижението на Crazy forest.
  9. Българският народ е бил масово поддръжник на земеделската партия. И именно чрез обединението (силово?) с нея комунистическата партия набира членове след 1944г. Преди това я са били 10000, я не шумкарите.
  10. Да, много добре се справяха дотук. Но вече се сблъскаха с доста силен съперник, който не ги подцени. Мисля, че е редно да играят поне за равен на реванша. Това са точки и пари все пак.
  11. Аз бях определен от подобен на този онлайн тест като лявоцентрист, въпреки че винаги съм си мислел, че съм дясноцентрист. В крайна сметка съм твърдо убеден, че изборът, който имаме в момента в България е да гласуваме, или да не гласуваме. А не за коя партия да гласуваме. Защото ни е ясно, че основните (парламентарно представените) са свързани и произлизат от едно и също място. В крайна сметка мисля, че въпреки това ние сме длъжни да даваме гласа си за по-малкото зло, защото иначе процентът пада и платените и манипулируеми хора определят бъдещето ни. А те обикновено гласуват за най-голямото зло.
  12. Аз пък мисля, че глобалното затопляне е факт. И че с разхищението си предизвикваме необратими промени. В крайна сметка за поредна зима беше твърде топло...
  13. Айде и аз да се изкажа. Според мен икономията чрез енергоспестяващи крушки тепърва се разпространява като мода в БГ. Щом и пенсионерите взеха да пазаруват и да сменят, значи е популярно. Преди си мислех, че компактните луминесцентни крушки (като тия например: http://vikiwat.com/energospestqvashti-lampi-i-krushki.html) са хитът в спестяването, но напоследък чета друго. LED-овете били много по-издръжливи и по-малко опасни. Само че при тях лъчът обикновено е насочен, та затова се колебая дали си заслужава.
  14. Е, тук за количества нека не говорим - това е логично. Лошото е, че в дългосрочен план организмът страда от приеманите редовно количества кафе.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...