Отиди на
Форум "Наука"

Разликата между идеологиите на нацизма и фашизма


Recommended Posts

  • Потребител

Поредното заблуждение, поднесено ни като факт. Каква мулти-расова д-ва е ИРИ? Или РИ? А Великобритания и Франция си съществуват и досега, верно без колониите, но затова пък има и британска и френска общност. Ако пък разглеждаме от гледна точка на 'смесено население' д-вата, която трябва да е най-арийска Персия/Иран си съществува и до сега, а там винаги е имало кюери, азери и евреи. Русия тоже не рухнала. Най-мощната империя в момента САЩ има много конфликти, но расовия не е на дневен ред там, а там имаме най-голямото смешение на раси в момента.

Митак,

нашият Sturmabteilung иска да каже друго, но не може да го изкаже ясно - че мултикултурният модел на Запад се сгромоляса и нещо не проработи и Европа има сериозен проблем. Само че, за това не са виновни расите, но предполагам, че подобна концепция му идва бая сложна. Друго си еда правиш "чифутите" на сапун, защото са виновни за всичко лошо, което се случва.

Редактирано от DendroaspisP
Link to comment
Share on other sites

  • Мнения 718
  • Създадено
  • Последно мнение

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

ПОТРЕБИТЕЛИ С НАЙ-МНОГО ОТГОВОРИ

Posted Images

  • Потребител

Това дали една държава е арийска не се определя от исторически обстоятелства, а се гледа днешна дата. Така, че Иран в никакъв случай не може да се числи за арийска държава, вече.

Добре, като се гледа днешна дата, кое/кой определя коя д-ва е арийска? Ти ли? Но факта, че Иран/Персия е д-ва съществуваща от Ахеменидите до днес без да се е разпаднала не можеш да го отречеш! Значи все пак съществуват мултинационални д-ви, които не са се разпаднали, твърдение отречено от теб. Т.е. ръсиш поредната си лъжа.

Англия и Франция си съществуват, но те са били империи владеещи други народи, които са си живеели в Африка и Азия, а не в днешна Франция и Англия, както е в момента. Вървят към пълен хаос, заедно със САЩ и всички подобни, България в това число.

Не, представители на тези народи са живеели и в Англия и във Франция. От де са се пръкнали сега негрите, арабите и разните му азиатци на територията на метрополиите? Нима всичките са били бежанци? Както има куп бели живеещи и имащи поданство в д-вите в Азия и Африка. А за днешните германски поданници какво ще кажеш? Не зная дали гледаш футбол, ако не заинтересувай се какви са корените на няколко германски футболисти германски, аре френските са така от няколко поколения. И това не са привнесени такива като негрите в България, даже чехите си имат един. Като заговорихме за спорт, ако си гледал откриването на Олимпиадата при дефилето на нациите трябва да ти е направило впечатление колко бели спортисти има в африканските и азиатските държави. За негрите в олимпииските отбори на големите д-ви да не приказваме.

Дадох пример и Русия, за нея нищо не казваш. Хайде да вземем Русия, нея какво да я направим? Да я разпарчетосаме ли? Да ама не щат! Има бол национал-социалистически руски партии (трябва да ти е известно, въпреки, че се съмнявам), ама никоя не ще да даде и част от т-рията на Руската Федерация.. Даже квадратен метър. Напротив те са едни от най-големите противници на отцепването на Чечня и разни други народи от РФ. Както и най-много страдащи от излизането на Украйна, Беларус, Казахстан и др. от с-ва на РФ. Всъщност не, най-големите са комунистите.

Митак, като грешиш, еми грешиш. Ромейската реконкиста срещу славяните е постепенна. Първо са побеждавани военно, после са приемали християнството (сега ми кажи че солунските славяни са езичници) и после знатните научават гръцки. На никой не му е пукало за селяните, но е факт, че българските аристократи знаят гръцки, поне тези които са амбициозни де.

Ето http://e-vestnik.bg/3722 И още http://aref.government.bg/

Не греша. През големе периоди от време на територията на ИРИ са съществували компактни групи от нехристиянски и неправославни общности. Т.е. грешиш ти! На никой не му е пукало какъв език говорят селяните, но не че не му е пукало за селяните. Именно заради тези селяни са били многобройните войни. Не само за териториите. За какво са и на ИРИ територии, ако няма кой да бачка там. Тук се вижда, че твоята аналогия издиша от всякъде, защото не е аналогия. Сега не само трябва да знаеш езика на д-вата в която живееш, ами това е задължително. И не само 'аристокрацията'. Продължавам да се учудвам тук в Чехия колко много чехи се възмущават, че словаците идващи на работа тук не знаят чешки ;).

А ти не споме нищо нито за павликяните и манихейците, нито за разните му ереси които си жиеят кротко на територията на Империята. Значи от 3-те факта дето даде нито един не е верен и не е съществувал през огромната част от съществуването на империята. Също така не коментира нито РИ, нито Персия/Иран, където няма такива 'факти'.

В България няма бежанци защото сме бедни и не можем да ги храним както в западна европа. Аз не видях изисквания да приемат нашата култура и начин на живот.

Има бежанци и не са малко и много от тях искат БГ паспорт, но няма да го получат. Ти знаеш ли изискванията за БГ гражданство? Аз не ги знам, но знам изискванията за чешко гражданство. Ако някой от родителите ти не са чешки граждани трябва да си роден тук (има изключения за известни личности или примерно спортисти). Ако си роден пък трябва да си живял минимум 5 год. (и да го докажеш - има си институция - Цизинска полицие), след което да държиш и искараш изпит по чески език и литература и история (к'вото и да значи това ;)). Допускат се изключения, ако си живял учил и завършил тук (държал си матура - бил си успешен матурант). При всички положения се отказваш от предишното гражданство. Аз пък не видях да си постнал документ в който институциите в ИРИ да изискват от бежанците (да не говорим, че те направо са преселвали цели племена насилствено, но в своята територия) да приемат вярата и езика, нито културата и техния начин на живот.

Митак, заблуждаваш се ужасно много, днес в САЩ това е един от най дискутираните проблеми.

Докажи го, да видим в какво точно се изразява проблема. Белите искат да изселят черните или обратното? Черните в Африка, белите в Европа? Има проблем с 'мокрите гърбове', ама позатихна. Не знам обаче дали испанския не е въведен вече в някой щати като официален език. Поне се говореше за това.

Абе ние що го храниме тоя трол с постове, та да му четем бисерите...

Именно затова колега ;)! Какво по-голямо док-во за несъстоятелността на една теза, от лъжи, глупости, некомпетентност и пълно игнориране на исторически, а и всякакви док-ва!

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Сега се питам,ако националсоциализма победи в целия свят какво ще стане с САЩ.

На теория трябва и двата американски континента да бъдат върнати на индианците.

Ама по-скоро ще им вземат и резерватите.

Редактирано от Gloster
Link to comment
Share on other sites

Митак,

нашият Sturmabteilung иска да каже друго, но не може да го изкаже ясно - че мултикултурният модел на Запад се сгромоляса и нещо не проработи и Европа има сериозен проблем. Само че, за това не са виновни расите, но предполагам, че подобна концепция му идва бая сложна. Друго си еда правиш "чифутите" на сапун, защото са виновни за всичко лошо, което се случва.

За съжаление Дендо е прав! А, че стурмачето е с пропит мозък не се ли съгласихме вече

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Митак, не ми се рови. Но проблема с интеграцията на ромите, опа цветнокожите е основен за САЩ. Истината е, че америка може да преварява само само бели европейци, но нещо негрите и латиносите удари на камък.

Виж как яко са интегрирали латиносите.
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Пропит с национализъм и българщина, така си е. :cool::biggrin:

Поредните голи фрази, но свикнахме вече. Ако да си пропит с българщина значи да мразиш циганите, евреите и въобще всички небългари, може и да си пропит, но не е така и слава Богу. От 'икономическата теория на национал-социализма' (или нещо такова) не разбрахме как точно ще станат нещата. Не разбрахме, конструктивното и положителното, което ще накара българския селянин, работник или капиталист да избере този начин (нЕма начин интелигенцията да подкрепи това безумие, не че другите ще го подкрепят де). Не разбрахме, ако се изпарят утре небългарите, как точно ще се подобри положението ни. Не разбрахме какво ще стане с чуждите акционери и инвеститори, освен че ще им бъде отнета БГ собственноста. Не разбрахме, като им бъде отнета на кого ще бъде върната? Национализирана под управление на БГ гаулайтери (не е най-точния термин но става)ли? Също така живо ме интересува какво ще стане с такива като мен? Ще ни ловите на териториите на другите д-ви ли, или просто ще ни отнемате гражданството със съответната осъдителна присъда?

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело
Не разбрахме, ако се изпарят утре небългарите, как точно ще се подобри положението ни.

Митак, гледай тук. И ми кажи ама честно, ти одобряваш ли ставащото там. Помисли си, как ще се промени България, ако тези бъдат озаптени. Тебе лично за кого ти е жал, за старците или за разбойниците които ги тероризират?

...Те имат право да ни убиват, а ние нямаме право на нищо.

Бай Павел от село Мечка

Редактирано от Frujin Assen
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Фружине, в голяма грешка си, ама в голяма.

Като не те кефи, че циганите убиват, обърни се към БЪЛГАРСКАТА полиция, която очевидно има двойни стандарти. Ромите не са виновни.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Най-мощната империя в момента САЩ има много конфликти, но расовия не е на дневен ред там, а там имаме най-голямото смешение на раси в момента.

Тук грешиш ужасно много. В САЩ расовият конфликт винаги е на дневен ред. Разбира се, привидно я няма тази острота, както през 60-те години, но проблемите се трупат, докато накрая неминуемо ще се стигне до катаклизъм. Всъщност в момента в САЩ тече "тиха" демографска подмяна, която ще доведе до цивилизационна промяна. В страните на Европа тече същия процес, който не го вижда, трябва да е сляп. Една разходка из улиците на Париж или Лондон е достатъчна, за да се види, че нещо се случва.

http://m.dnevnik.bg/sviat/2011/03/05/1053738_beli_v_sasht_se_oplakvat_ot_rasovo_potisnichestvo/

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

В момента господстващите политически догми по никакъв начин не разполагат с инструментариум да се справят с проблемите, които те сами причиниха. Нещо повече - нещата се влошават, а световните лидери цинично мърморят мантри, от които да ни стане по-добре. Затова смятам, че катаклизъм и конфликт ще има.

Тило Сарацин краен националист ли е?

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Алва, да се обръщаш към съвременната лЕберална администрация и полиция няма смисъл. Защото точно тази администрация и политици създадоха този проблем. И когато има такъв проблем обвиняват тези старци в расизъм и фашизъм. И не хората, а лЕбералите ще докарат крайно десните на власт. Защото с тая тяхна мания да етикитират всеки свой противник като фашист укрепяват крайно десните и вдъхват в хората увереност, че само крайните са способни да се справят с проблемите, и то именно чрез насилие. Много са хитри, хората вместо да се сърдят на тях, изкарват виновни ромите.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Алва изгледай филма. Там жената разказва, как веднъж полицаите дошли и си свършили работата и в резултат ги уволнили.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

През второто българско царство българските владетели нарочно са интегрирали кумани,алани,татари и др.

Те национални предатели ли са?

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

В Испания как са интегрирали циганите?

Значи е възможно.

циганите бяха интегрирани допреди 20на години.

иначе във всички западни държави те са достатъчно интегрирани. на изток не..поради различия в историческото развитие.

Редактирано от alvassareiro
Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Полицаите също не са виновни, на тях им е спуснато от началниците им да внимават много, когато става въпрос за малцинства, а на началниците им е спуснато от представителите на политическата система. Постави се на мястото на един полицаи, който не само, че няма подкрепата на държавата, ами е следен непрекъснато от разни неправителствени организации, яростни защитници на мултикултурния модел, за "неправилни" действия.

Иначе, да, катаклизъм ще има, но трябва да се случи час по-скоро, защото с всеки изминал ден шансовете ни за оцеляване намаляват драстично. На европейците имам предвид.

А каква е гаранцията,че при евентуален катаклизъм няма да се стопим още по-скоропостижно?!Каква е гаранцията,че ще бъдем от страната на победителите?Каква е гаранцията,че дори и да победим,няма да е Пирова победа?!

При евентуален сериозен катаклизъм много хора,били те арийци или неарийци,ще се преселят във Вечните ловни полета.Ние,българите ще бъдем ли по някакъв начин застраховани срещу едно евентуално такова преселение?

С какво ще гарантираш,че живота след мечтания катаклизъм ще е по-добър от сегашния?Какво точно ще представлява този катаклизъм?Добрите срещу лошите?Кои са добрите и кои са лошите?Какви са шансовете да победят добрите,какви са шансовете да победят лошите?Ако приемем,че ние сме добрите и евентуално победим лошите,-лошите какво ще ги правим?Ще ги изтребим ли?И след като ги изтребим само добри ли ще останем на земята?И?И?И?..................И ще настъпи раят на земята..... :punk:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Защо измествате темата?

Нацистите спират гоненията срещу циганите, щом откриват, че произлизат от Индия, че са един от арийските народи.

Щом толкова се вълнувате от циганите и циганията, ето две статии... Приятно четене!

http://www.maximonline.bg/v275/aide-bate-cheti.html

http://kurier.bg/komentari/22900.html

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Щурмане, тия никога не са били сериозен противник, и никакъв последен бой няма да има. Ще има бой между здравия консерватизъм и гнилия лЕберализъм, и когато консерваторите победим, не само ромите, но и българите ще бъдат поставени пред избор-или да живеят морално (без престъпления, разврат, измами и проче), или да се маргинализират и да умират от глад в коптори. Право на нормален живот трябва да има само този който живее в мир с Бога, спазва обществения и личния морал и работи за своето и благото на обществото. А всякакви извратеняци, престъпници, измамници и лентяи трябва да отидат там където им е мястото, в най долния обществен слой.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Щурмане, тия никога не са били сериозен противник, и никакъв последен бой няма да има. Ще има бой между здравия консерватизъм и гнилия лЕберализъм, и когато консерваторите победим, не само ромите, но и българите ще бъдат поставени пред избор-или да живеят морално (без престъпления, разврат, измами и проче), или да се маргинализират и да умират от глад в коптори. Право на нормален живот трябва да има само този който живее в мир с Бога, спазва обществения и личния морал и работи за своето и благото на обществото. А всякакви извратеняци, престъпници, измамници и лентяи трябва да отидат там където им е мястото, в най долния обществен слой.

:tooth: най-голяма заплаха е "здравият" консерватизъм, който се клатушка под тежестта на собствената си несъстоятелност, и който е главен виновник за всички беди, от които сега се оплаквате.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...