Отиди на
Форум "Наука"

Секс в безтегловност


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Днес явно съм в настроение да пускам идиотски теми :happy: та до преди малко с един руснак говорихме по АйСиКю-то за самолети, скорост, безтегловност, накрая се стигна до спор за това правили ли са експеримент руснаците със секс в условия на безтегловност на борда на някой от космическите си апарати с цел да изследват протичането на самия процес в тази неестествена за човешкия организъм среда.

След полета на Валентина Терешкова, (която се оказва, че е тренирала в условия на безтегловност на МиГ-15) обаче Корольов говори, че се е чувствала крайно неразположена за такъв експеримент при липсата на гравитация. А и самият процес е трудно осъществим докато партньорите се реят свободно на няколко стъпки от пода, също така би трябвало да се получава оттласкване един от друг поради което без да са привързани с въже през кръстовете май пак няма как да стане (макар, че съм гледал видео със секс под вода, където условията са близки до безтегловност и всичко си става ок :) ).

Та кажете какво мислите по въпроса, възможно ли е да протече нормален полов акт в условия на безтегловност, ще има ли някакви странични ефекти и ако някой знае дали са правени подобни експерименти на земята или в космоса?

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Хъм, бях чел нещо такова и то беше точно за руснаци. Обаче къде и кога съм го чел ... нямам спомен. Иначе не виждам никакъв проблем за осъществяване на акта, е вероятно все пак ще трябва да са превързани с колани.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

И задължително с презерватив, че после ще има да гониш разпиления генетичен материал и да чистиш... :bigwink:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Ами разпиленият генетичен материал би трябвало да се оформи на малки балончета, които ще се реят лениво наоколо и няма да е толкова трудно да се уловят, с пригоден за случая специален уред на космическите инженери разбира се :tooth:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Да! Така бих го нарекъл и аз. Аха да го патентовам и се оказа, че са ме изпреварили :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Потребител

Много лесно бе колеги, избират си един тесен коридор за поддръжка, подлагат меки дрехи/одеала по стените/пода(казва ли ти някой кое какво е при липса на гравитация?) и се либят хората...

"Не питай старо, питай патило" казват хората :)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Темата хем е безумна, хем не е :)

Ако е вярно, че бъдещето на човешкия род зависи от започването на космическа колонизация, този въпрос ще трябва да се реши някак. Дали с колани, дали с прочутата Азимова антигравитация, дали с тапицирани помещения в космическия кораб - но ще трябва. Убеден съм, че методът инвитро ще срещне доста възражения от бъдещите космически пионери - все пак се предполага, че към досадното задължение да отглеждаш вресливци в безтегловност би трябвало да има и поне минимален стимул. Но да му мислят правнуците. Нашата задача, другари, е да осигурим правнуци, които да мислят. При това в наличните гравитационно-финансови условия :)

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Хахаха Глишев :tooth:

Я да видим колко от пишещите умни неща тука работят по въпроса!?:hmmm:

.:.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...