Отиди на
Форум "Наука"

Как да спечелим от поскъпването на горивата?


Recommended Posts

  • Потребител

3 лева за литър! Има ли потенциал за скок на горивата?

/КРОСС/ От началото на юни цените на бензина и дизела са се увеличили средно с 5-6 стотинки за литър. От седмица насам са в застой.

Може ли да се очаква обаче рязко покачване на цените по бензиностанциите?

"Всички стойности са в реда на нещата, нормални и варират в границите на 70 и 80 долара за барел. Към момента трендът е доста непостоянен, в рамките на една седмица има скокове и спадове и в този смисъл не очаквам да има някакво отражение на цените на нашите колонки в момента", коментира Светослав Бенчев от Българска петролна и газова асоциация.

 

Цялата новина: http://www.cross.bg/tzenite-pokachvane-stotinki-1580885.html#.W2gaeLj083I

 

Тайната се състои в това да владеете активите, които генерират паричния поток. По този начин ще владеете и механизма, създаващ инфлацията. Ако изразходвате 20 л бензин седмично, то годишният ви разход е 1040 л. Сега изчислете средната годишна цена за 1 л. Колко плащате за 1 год.?

Купувайки акции на Лукойл или друга компания на сума, равна на годишния ви разход, при повишаване цената на горивата те ще покриват този ваш разход. Закупувайки няколко пъти повече акции, всяко поскъпване на бензина ще ви обогатява допълнително. Така ще впрегнете инфлацията да работи за вас.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...
  • Потребител

Има и друг начин за инвестиране. Съществуват множество сайтове като barrel.company, където ви предлагат да печелите от вложената сума според избрания план. Компанията изплаща възнаграждение и за активни инвеститори, които привличате в екипа си. За целта е създадена партньорска програма. Разполагате с личен кабинет, получавате безплатни рекламни материали и ръководство за работа. Преди да се включите обаче проверявайте компаниите. Особено внимание отделете на това дали активите им вече работят (т.е. генерират ли печалба).

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...