Отиди на
Форум "Наука"

Литературен клуб „Читател“: Творчеството на Агата Кристи


Recommended Posts

  • Администратор

Този месец в литературният ни клуб "Читател" ще говорим за кралицата на криминалетата Агата Кристи. Освен, че има интересна лична история, тази безумно талантлива жена е написала 66 криминалета и за да не се ограничаваме, решихме всеки от участниците в клуба да избере своята книга и да разкаже за нея на останалите. Сега седя и се чудя коя да бъде моята... Помагайте, приятели! Кой е вашият любим роман на Агата Кристи?

ВХОД СВОБОДЕН!
Дата: 24 април (вторник), 19.00 ч.
Място: Читалище.то, ул. Лом 1
Водещ на срещата: Анастасия Карнаух

Следете @chitatel.net_ за подробности и новини!

 

 

Този месец в литературният ни клуб "Читател" ще говорим за кралицата на криминалетата Агата Кристи. Освен, че има интересна лична история, тази безумно талантлива жена е написала 66 криминалета и за да не се ограничаваме, решихме всеки от участниците в клуба да избере своята книга и да разкаже за нея на останалите. Сега седя и се чудя коя да бъде моята... Помагайте, приятели! Кой е вашият любим роман на Агата Кристи? P.S. Сбирката ни е на 24 април (вторник) в @chitalishte.to. Следете @chitatel.net_ за подробности и новини! #книги #книга #цитати #литература #четене #читател #слюбовкъмчетенето #книжендракон #read #reader #reading #читател #chitatel #обичамкнигите #азчета #azcheta #литературенклуб #книженклуб #агатакристи

A post shared by ?Книжен блогър и киноман (@anastacia.karnauh) on

Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...
  • Модератор История

Между другото във Великобритания мис Марпъл като герой на Агата Кристи е популярна поне колкото Еркюл Поаро.А в България тя беше практически непозната допреди 15-20 години.Може би заради автобиографичните черти които Агата Кристи вкарва в образа.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...
  • Администратор

Преди година изгледах с огромен интерес сериала за мис Марпъл. Не съм чел нищо от поредицата за нея, но и това ще се промени :animatedwink:

Прочетох "Азбучните убийства", "Пет малки прасенца", "Безкрайна нощ" и започвам "Убийството на Роджър Акройд".

Събитието във фб: https://www.facebook.com/events/373314786515181/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...
  • Администратор
Цитирай

Големият ни грях че, че когато сме щастливи и си прекарваме чудесно, пропускаме да се снимаме. Така сме горди не-притежатели на снимки от нашите чудни пътешествия или научно-книжните ни събития като сбирката на литературния ни клуб "Читател" вчера. Просто забравяме, че ще трябва "да се отчетем" пред социалните мрежи и нямаме какво да покажем. Този път ни спасява Милена от @chitalishte.to, където вчера посветихме няколко часа на кралицата Агата Кристи. Не само че в една вечер побрахме над 20 романа, които си разказахме и припомнихме, но и се гмурнахме в загадъчния живот на писателката. И всичко това на фона на дъжд и гръмотевици, които изненадаха София и нас и прибавиха на тази топла среща загадъчност и магия.

Открий ни и във Facebook, за да научаваш всичко за предстоящите събития: Литературен клуб "Читател"!

 

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...