Отиди на
Форум "Наука"

Съвет за бърз кредит


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

 

По-черният сценарий е такъв:

Най-добрият съвет, който можеш да получиш е ДА НЕ КОНТАКТУВАШ с тия фирми и хора. Те имат цел да те "заградят" и в крайна сметка да ти приберат сума, която ще е по-голяма от тази, която би следвало в нормални условия да дължиш... 

Ако ти трябват пари - съдейки по въпроса си млад човек и сумата не е много голяма, направи две неща: 

- потърси някаква временна работа и си ги изкарай

- попитай в банка, но не и в тези структури. Те и банките едни, ама пак горе долу следват закона. 

Най-добре помисли, това, за което ти трябват парите струва ли си. Защото фирмите за бързи кредити моат да са много недобросъвестни спрямо длъжниците. Банката ще те проучи и ако види, че няма да можеш да ги върнеш, ще ти го каже и ще ти откаже. Бързите кредити дават директно, но после  - ..... 

Почти сигурно е, че ще бъдеш осъден без да разбереш; в това, което ще подпишеш ще има един клаузи скрити, ситни и не знам си какви си които ще ти донесат неприятности. 

Някои куриери направо си затварят очите като връчват книжа, човек си мисли, че работят за фирмите за кредити, и това води до тежки последици. 

Така, че ако не искаш да ти звънят колектори и да те гонят съдебни изпълнители у вас, по-добре ПОРАБОТИ или в краен случай се обърни към банка. 

 

 

Редактирано от КГ125
  • Харесва ми! 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...