Отиди на
Форум "Наука"
Р. Теодосиев

Условия за пазаруване и доставка

Recommended Posts

http://www.chitatel.net/forum/store/

Магазинът на Форум “Наука” е уникален бранд насърчаващ четенето, знанието и популяризирането на науката. Само при нас може да откриете бижута, чаши, чанти и много други подаръци, с които книгите ще бъдат по-интересни, а животът по-вдъхновяващ.

Всички стоки се доставят в цялата страна от куриерска фирма SPEEDY или ЕКОНТ на посочения от теб адрес или до офис на куриерската фирма. Цените на всички артикули в магазина са в български лева.

В случай, че искаш да получиш пратката си възможно най-бързо посочи адрес на доставка офис на SPEEDY или ЕКОНТ.

Нямаме практика да се обаждаме по телефона на нашите клиенти за проверка, разчитаме на коректност и направо изпращаме продуктите.

Поръчките пристигат до 2-3 работни дни, като всички поръчки приети след 16:00 ч. се смятат за приети на следващия работен ден, а поръчките получени след 16:00 ч. в петък се изпращат в понеделник. Продуктите се изпращат до 24 часа след направената поръчка, но за някои от тях се изисква повече време за изработка, което може да ги забави до 5 работни дни.

Купон за намаление

Ако имаш купон за намаление, го въвеждаш в съответното поле в “Количка за пазаруване” и автоматично цената ти ще се намали.

Наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка)

Плащането се извършва директно на куриера при получаване на пратката.

Плащане по банков път.

Изпращаме ти пратката, след като осъществиш поръчката и платиш по банков път.

Връщане на продукт

Ако не си доволен може да върнеш продукта в търговски вид в рамките на 14 дни, а ние ще върнем парите ти.

Поверителност

Сдружение “Читател”, регистрирано в Софийски градски съд, е администратор на лични данни.

Клиентът се съгласява, че предоставяйки каквито и да е свои лични или други данни на Сдружение “Читател”, той се съгласява, че те могат да бъдат използвани от последния за следните цели от Сдружение “Читател”: поддържане на акаунта на Клиента, включително регистриране на поръчки, изпращане на поръчани продукти, осъществяване на поръчаните услуги, фактуриране, разрешаване на спорове с Клиенти по повод техните Поръчки или разглеждане на исканията им, изпращане на Бюлетини или периодични уведомления по и-мейл.

За информация и въпроси пиши на office@chitatel.net или ни потърси на 0887 477 484.

Банкова сметка:

Сдружение “Читател”

IBAN: BG87UBBS80021048062740
BIC (Swift): UBBSBGSF
При банка ОББ АД

http://www.chitatel.net/forum/store/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Тази тема е заключена!

За нас

Форумът съществува от края на 2005 г. и с усилията на много хора ние вече 11 години сме онлайн и продължаваме да дискутираме заобикалящия ни свят. През тези 11 години се случиха много неща и днес имаме форум с 15 000 теми, с над 350 000 мнения, а всеки месец той се чете от над 100 000 човека. Това нарежда форум "Наука" сред едни от малкото активни форуми в България, изключителни, полезни и нужни места за свободна обмяна на мисли и знания. 

Поддръжката на форума започва да тежи финансово, особено - след последния срив от хакерска атака, когато с помощта на анонимен дарител, ние успяхме да заплатим на специалист и се завърнахме онлайн без никакви загуби на съдържание. През февруари т. година платихме 850 лв за хостинг, тъй като използваме сериозни ресурси и се нуждаем от собствен VPS сървър. 

От рекламите на Гугъл печелим около 400$ на година, което не може да покрие всички разходи и това е основната причина да се обърнем към вас - нашите потребители и читатели. Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Създаваме фонд Форум "Наука", в който ще трупаме всички дарени средства, чиято основна цел ще бъде поддръжка и развитие на форум "Наука".

Може да се свържете с нас посредством лично съобщение, контактната форма или на office@chitatel.net

Банкова сметка:

Сдружение “Читател”

IBAN: BG87UBBS80021048062740
BIC (Swift): UBBSBGSF
При банка ОББ АД

Към PayPal:

Фонд "Форум - Наука"

 

С уважение, Р. Теодосиев
Създател на Форум "Наука
"

Научи повече!

За контакти

×