Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

В филмът ,,Децата на хората" (които е много добре направен и го препоръчвам да го гледате) се разказва за свят, в който жените не могат да забременеят, а тези които вече носят плод в утробата си подмятат. Никой не знае, какво се случва и защо хората не могат да се размножават, както са правили милиони години. Минават 20-на години и изведнъж се появява като по чудо жена, която е успяла да зачене... Тук филма приключва и не дава точен отговор.

Какво би се случило през тези години на свят без деца? Мисля че темата е интересна да се по дискутира особено предвид факта че не е много честа споменава като виновник за края на нашия вид.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

А пробват ли изкуствено в тая алтернативка? Ако по никакъв начин не може да се развие плод, значи не е ли ясно какво ще стане - изчезване на човешкия вид до първото поколение без деца.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Преди 10 часа, Warlord said:

А пробват ли изкуствено в тая алтернативка? Ако по никакъв начин не може да се развие плод, значи не е ли ясно какво ще стане - изчезване на човешкия вид до първото поколение без деца.

Преди 10 часа, самотния вълк said:

Ако е само за 20 години, нищо особено няма да се случи. Просто ще се пропусне едно поколение. За повече време 50-60-100 години, човешкият вид ще изчезне.

Светът би останал същия.

Би настанало отчаяние. Хората не биха се занимавали с нещо градивно за обществото, защото няма на кого да я предаде. Хората ще се присъединяват към  терористични групировки, защото обвиняват правителството в заговор, че нарочно са организирали безплодието с цял намаляване на човешката раса.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Регистрирай се или влез в профила си, за да коментираш.

Трябва да имаш регистрация, за да може да коментираш.

Регистрирай се!

Регистрацията на нов акаунт в нашата общност е много лесно!

Нова регистрация!

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


За нас

Форумът съществува от края на 2005 г. и с усилията на много хора ние вече 11 години сме онлайн и продължаваме да дискутираме заобикалящия ни свят. През тези 11 години се случиха много неща и днес имаме форум с 15 000 теми, с над 350 000 мнения, а всеки месец той се чете от над 100 000 човека. Това нарежда форум "Наука" сред едни от малкото активни форуми в България, изключителни, полезни и нужни места за свободна обмяна на мисли и знания. 

Поддръжката на форума започва да тежи финансово, особено - след последния срив от хакерска атака, когато с помощта на анонимен дарител, ние успяхме да заплатим на специалист и се завърнахме онлайн без никакви загуби на съдържание. През февруари т. година платихме 850 лв за хостинг, тъй като използваме сериозни ресурси и се нуждаем от собствен VPS сървър. 

От рекламите на Гугъл печелим около 400$ на година, което не може да покрие всички разходи и това е основната причина да се обърнем към вас - нашите потребители и читатели. Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Създаваме фонд Форум "Наука", в който ще трупаме всички дарени средства, чиято основна цел ще бъде поддръжка и развитие на форум "Наука".

Може да се свържете с нас посредством лично съобщение, контактната форма или на office@chitatel.net

Банкова сметка:

Сдружение “Читател”

IBAN: BG87UBBS80021048062740
BIC (Swift): UBBSBGSF
При банка ОББ АД

Към PayPal:

Фонд "Форум - Наука"

 

С уважение, Р. Теодосиев
Създател на Форум "Наука
"

Научи повече!

За контакти

×