Отиди на
Форум "Наука"

Европейска нощ на учените 2016-2017


Recommended Posts

  • Администратор
NoshtNaUchenite_Logo_OK.jpg

Европейска нощ на учените: опознайте науката, докато се забавлявате

Ако можехте да се превърнете в герой за ден… или нощ, кой бихте избрали да бъдете? Учен, който ще даде на света лекарство срещу неизлечима болест; изследовател, който ще се справи с глобалното затопляне; гениален ум, който ще разреши проблемите със световния глад или мечтател, който ще направи живота в Космоса възможен не само за астронавтите…?

Европейска нощ на учените 2017 ви кани да се запознаете с герои на науката, с  учени, чиито невероятна работа и постижения могат да променят живота ни завинаги.

Заповядайте със семейството или приятелите си, с училищна група или самостоятелно. Станете учен за ден… или нощ. Научете нещо ценно, докато се забавлявате!

4 научни конкурса за ученици и младежи

4-konkursas-fb-ads.png

КОНКУРС „FRESH VIDEO” ->

КОНКУРС „FRESH VOICES”->

КОНКУРС „FRESH GIRLS”->

КОНКУРС „FRESH TOUCH”->

 

***

Конкурс за поезия от български учени и докторанти.

logo-poeziq.png

Програма

Събитията, част от програмата на Европейска нощ на учените 2017, ще се проведат едновременно на 29 септември, петък, в над 250 града в Европа и по света. В инициативата ще се включат и 11 български града, което е повече от всякога преди.

Българската програма е обединена от проекта „FRESH“, чийто основна цел е подобряване на общественото разбиране за науката и по-голяма ангажираност на научния свят към проблемите на обществото.

Не пропускайте Европейска нощ на учените 2017! Усетете какво е да си герой, преоткрийте науката и значението й за обществото.

Проектът

Проектът „FRESH“ за Европейска нощ на учените се финансира от Европейската комисия по дейностите Мария Склодовска-Кюри на програма „Хоризонт 2020“. Повече за проекта, може да научете тук.

 

ПРОГРАМА ПО ГРАДОВЕ (2016)

FRESH%20PROGRAMA.png Програма на всички събития по градове!

Събития ще има в София, Плевен, Варна, Русе,Пловдив,Благоевград, Стара Загора, Асеновград, Котел, Бургас, Сливен и Рожен

ПАРТНЬОРИ

logo-bgnauka.png    british%20council.jpg   Centre%20for%20Research%20and%20Analysis   democrit-logo.jpg   abi_logo_300dpi.jpg   Logo%20Maritsa%202.jpg     Medical_University_Pleven.jpg    logo_nmnhs_bw.png     RCCI_logo-BG+EN-left.png    

logo1-30dz3z07kkwkddqr1tr4ei.png    Logo_TU_Varna.png    UHT-Plovdiv.jpg    io-bas.png    euraxess_logo_1449x986.jpg logo1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...