Отиди на
Форум "Наука"

Цветна БГ пролет за съдебната система


Recommended Posts

Първо ще помоля без политизиране. Бих желал да анализираме и пробваме да предвидим събития.

Въпросът е кратък , Вие как смятате, при положение, свързани те с по силната част от ЕС, Великобритания и Американският капитал, властови машини , служби и неформални обединения , съвети и мрежи , не успеят да обладаят основната власт в БГ , дали ще има опит за  “мек“ преврат, използвайки„ Корупционият икономовластови сектор„ и компрометираната Съдебна система, мишени за атака.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Ами то имахме цветна есен, когато съдиите и съдийките под брой и строй ги водеха на протест. И след като бяха прокарани законодателните промени заваляха оправдателните присъди на Христо Бисеров, Масларова и т.н. Сега оправданите на долната инстанция са изправени пред по-горната, а към съдебната зала май отиват също Иво Прококопиев и Трайчо Трайков.

Тъй че няма съмнение, че пак ще има законодателни промени последвани от оправдаване на милионери, ама не ми е ясно защо това нещо се нарича пролет. На тази ситуация по би отивало заглавие от типа на: С пролетното затопляне ще засмърди ли пак тоалетната на Европа.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...