Отиди на
Форум "Наука"

КУПЕТЕ СИ КНИГАТА НА БГ НАУКА


Recommended Posts

  • Администратор

Постоянно получаваме запитване дали от някъде може да се купи списанието (Българска наука) на хартия. ВЕЧЕ МОЖЕ!

 

Това е поредица, която включва всички статии от 80-ти брой, но на хартия. Тъй като 80-ти брой излезе 1111 стр. няма как в едно книжно тяло да се съберат всички 80 статии. За това ще излиза периодично, но само ако първи том си преизпълни тиража. Издали сме заедно с Изток-Запад този първи том, като цената му общо взето покрива разходите по печата и печалба нямаме. Казвам го това, за да не си помисли някой, че от тази книга ще започнем да печелим някакви големи суми, и малки няма да печелим даже, но пък успяхме да направим това, което мечтаехме от много време, а именно да издадем най-доброто от БГ Наука на хартия.

 

Купете си книгата и може да има и следващ том ?

(КНИГАТА Е С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА)product_2800

Ето кратко за книгата:

През 2005 г., когато братята Петър и Росен Теодосиеви са още на 15 години, започват проекта „Българска наука“. Вече над 10 години списанието „Българска наука“ не спира да се разраства, като в момента е най-четеното онлайн списание в България с над 100 000 читатели месечно. Това е първи том от печатното издание на поредицата „10 години БГ Наука“. По случай своята десета годишнина единственото безплатно онлайн издание у нас за естествени и хуманитарни науки „Българска наука“ подарява на своите читатели 80 от най-вълнуващите и коментирани статии на български научни специалисти през последното десетилетие. Юбилейният 80-ти брой на списанието включва 60 български автори, а впечатляващите 1111 страници представят увлекателни анализи в разделите „Наука“, „Технологии“,„Физика“, „Космически науки“, „Земя“, „Биология“, „Медицина“, „Икономика“, „История“, „Хуманитаристика“ и „Военно дело“. В допълнение още хиляди вълнуващи отговори очакват своите читатели на интернет страницата на списанието www.nauka.bg, обновена специално по случай годишнината му.

Година: 12-05-2016

Страници: 224 Подвързия:

Мека Размери: 16/60/90

Тегло: 0.30 кг. ISBN: 978-619-152-854-7

Наличност: Да

http://kupinauka.com/product/994/balgarska-nauka-tom-1.html

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...