Отиди на
Форум "Наука"

Шог Бонба и Шог и Ужаст!!!!Извънземни отвличат хора в Хасково


Recommended Posts

  • Потребител

Шок: Извънземни отвличат хора в Хасково, 96 вече са изчезнали

Автор: Екип на Марица
 
19.06.2015   |   19:40
 
Прочетена: 18701   |
Коментари: 30

Шок: Извънземни отвличат хора в Хасково, 96 вече са изчезнали

Похищения от НЛО, свързани с предстоящ планетарен катаклизъм, са причина за масовото изчезване на хора от община Хасково, твърди уфологът Ценко Симеонов, пише в. "България днес". За последните пет месеца от града като с магическа пръчка се изпариха 96 души. Шокиращата статистика, обявена от МВР, хвърли в истински ужас хората в общината. За повечето от тях вина за превръщането на Хасково в черна дупка има бродещ масов убиец.

Версията за кръвожаден маниак категорично се отхвърля от криминалистите. С половин уста местните ченгета признават, че за момента няма следа или логично обяснение за изчезването на хората.                                                                                                                                                                                                                                        

"Няма как и да имат, защото очевидно не става дума за престъпление. Всички факти по случая подсказват, че става дума за похищения от НЛО", убеден е уфологът Ценко Симеонов. Изследователят на паранормалното се прочу преди няколко години с открития от него череп на извънземно същество край Асеновград. Според Симеонов изчезванията в Хасково са част от масова атака от извънземни, на която е подложена България в последните месеци. Самият той почти всекидневно получава сигнали от хора, станали жертва на подобни похищения. Сред тях е дори и известен прокурор от София. "В огромна част от случаите моделът на извънземните е един и същ. Първоначално се атакува съзнанието на избраната жертва малко преди заспиване. Чрез телепатия се изпраща внушение за силен страх, което има за цел да сломи волята", обяснява Симеонов.            

 Веднъж подчинен, човек може без проблем да бъде накаран да напусне дома си. Обикновено излизайки от вкъщи, жертвите са принуждавани да отидат на пусто място, откъдето изчезват. По подобен начин се изпарява и последният изчезнал от хасковското село Клокотница. Пенсионерът Веселин Куновски през последните дни имал доста необичайно поведение, разказват негови съседи. Той е в неизвестност от понеделник следобед.

Около три часа Куновски през последните дни имал доста необичайно поведение, разказват негови съседи. Той е в неизвестност от понеделник следобед. Около три часа Куновски изведнъж излиза от дома си с торба в ръка с обяснението, че отива за липа и повече никой не го вижда. Макар ченгетата и съселяни да претърсиха района около селото се обучени кучета, следа от възрастния мъж така не бе открита.      

 Огромна бройка отвлечени от НЛО е свързана с наближаващия библейски катаклизъм, който заплашва цялата планета, обяснява уфологът. Самият Симеонов научава подробности за предстоящия апокалипсис, докато е жертва на похищение. От информацията на извънземните той разбира, че катаклизмите ще унищожат огромна част от хората на земята.

"Ще оцелеят само тези, които успеят да еволюират до по-висше енергийно ниво. Те имат шанс да се сдобият с почти магически способности", обяснява Симеонов.

Това е!!! Шеомрем:-)

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Цитирай

Огромна бройка отвлечени от НЛО е свързана с наближаващия библейски катаклизъм

Новина от миналата година какъв отзвук да има днес? Това не е като да изиграеш три партии шах. Глобалният катаклизъм ще се случи, когато излезе от обращение и последната банкнота в света, а солта престане да бъде солена.

Link to comment
Share on other sites

  • Модератор Военно дело

Около 30 тайнствени кръга се появиха в градината на семейство от хасковския квартал Болярово. Ангел и Господинка Вълкови вече цяла седмица умуват върху странното явление, но нямат логично обяснение. В Болярово вече упорито подозират, че се е появило НЛО.

Миналия четвъртък 65-годишният Ангел Вълков с изненада видял кръговете, появили се в тревата. Той е категоричен, че поне от година градината не е обработвана и не е пръскана с препарати, предаде NEWS7.

"Отивах да пръскам дръвчетата и минавайки видях кръговете. В райграса няма, в тревата има, и те не са един, а са към 20 кръга", обясни Ангел Вълков. Необичайното явление събрало всички съседи на Ангел, които дошли да видят с очите си окръжностите. Някои подозирали, че следите може да са от извънземно посещение, въпреки че в квартала никой не е чул или видял нещо необичайно. Ангел Вълков обаче е категоричен, че не вярва в извънземни. Въпреки това, всяка сутрин преди да тръгне за работа, той първо минава през градината, за да провери дали кръговете са изчезнали. Но те са си на мястото.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител
Цитирай

Около 30 тайнствени кръга се появиха в градината на семейство от хасковския квартал Болярово.

 

И тази новина не е актуална.

1) Малцина знаят за защитната сила на кръга. 
2) Асоциации: Сатурн-Нептунов цикъл и влияние на Плутон в Телец.
 

Редактирано от insighting
Link to comment
Share on other sites

  • 2 седмици по-късно...

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...