Отиди на
Форум "Наука"

Понякога уменията, придобити в онлайн игрите, помагат и в живота


Recommended Posts

  • Глобален Модератор

Норвежко момче спасило сестричката си от атаката на лос, използвайки придобитите умения от играта "World of Warcraft" (WoW)

Ханс Йорген Олсен, 12-годишно момче от Норвегия успяло да спаси себе си и по-малката си сестричка от атаката на разбеснял се лос, използвайки умения, придобити в онлайн ролевата игра World оf warcraft (Светът на военното изкуство).

Ханс и сестра му, попаднали в беда по време на разходка в гората близо до дома им. По някое време двете деца се озовали на територията на лоса. Когато лосът ги атакувал, Ханс, който бил достигнал 30-то ниво в играта WoW, използвал едно умение, което неговият игрови персонаж също използвал по време на битка. Момчето привлякло вниманието на лоса, като го дразнело.

Ядосаното животно загубило интерес към сестричката и това дало възможност на момиченцето да избяга. Умението taunt (дразнене) се използва в играта с цел враговете да нападнат приоритетно един единствен играч, който е по-добре брониран, докато другите играчи избягат от полесражението или успеят да изпият някакъв еликсир, който да им върне точките живот или мана.

След като Ханс успял да привлече вниманието а лоса, си спомнил друго умение, придобито в играта. Легнал на земята и се престорил на умрял. Лосът се повъртял известно време около него, душил го с нос, но накрая изгубил интерес към неподвижното тяло и си тръгнал. Ханс побързал да се прибере у дома и да разкаже офлайн и онлайн колко полезна игра играе.

От стартирането си през ноември 2004 г., играта World оf warcraft (WoW) се превърна в най-разпространената масова мултиплеър онлайн игра (MMOG). Оказва се,че тази игра може да бъде полезна за вашето здраве и дори - да ви помогне да оживеете в реална житейска ситуация.

http://www.nextnatur...arcraft-skills/

Редактирано от ISTORIK
Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

според мен лосът има късмет, че не е срещнал някой фен на Quake или Natural Fawn Killers. :punk:

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Римлянино, прав си за куейк феновете, обаче не искам да се сещам какво щеше да стане ако това беше фен на DOOM 1, 2 и 3

грозна гледка щеше да се получи:)))

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...