Отиди на
Форум "Наука"

Моля помогнете


Recommended Posts

  • Потребител

Често пикая. Нямам диабет, нямам гинекологични проблеми, урината ми е чиста. Лекарят ми назначи ИНКОНТАН. Наистина пикая по рядко. Но на контролния прием лекарят ми заяви, че трябва да пия това лекарство до края на живота си. Аз съм човек, който мрази лекарствата, на децата си никога не съм давала антибиотик. Не мога да повярвам, че няма друг изход.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Не е добра идея да се търси информация за заболявания и медицински проблеми по форумите. Това, което може да получите като отговори има вероятност да ви обърка или още по- лошо да последвате някой недобър съвет. Мисля, че мнението на лекаря е най- меродавно.

Link to comment
Share on other sites

  • Глобален Модератор

Именно - консултация и лечение се извършва само от съответния специалист /в случая - уролог/. Всичко останало дето се пише по форумите от дежурните 'разбирачи' е бошлаф работа /и често е опасно за вашето здраве/.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребител

Определено е опасно да правите разни неща без консултация с лекар. Приятелката ми наскоро имаше такъв проблем, но нейното беше цистит и се наложи да пие антибиотик. Има едни хапчета на билкова основа - Урофит. Може и да помогнат по някакъв начин, но все пак се консултирайте с лекар.

Link to comment
Share on other sites

  • Потребители

Няма нищо лошо да търсите съвет във форумите, което разбира се не означава, че трябва да изпълнявате всичко, което ви напишат потребителите. Желателно е да се консултирате с лекар преди да се захванете да изпълнявате някой съвет. А тъй като се съмнявате във вашия лекар, ми се струва, че е по-добре да се консултирате със специалист от по-престижна болница.

Във всеки случай информацията, която давате е твърде оскъдна и всякакви съвети ще са си чисто тото. Даже не е ясно каква диагноза ви е сложена и при какви специалисти сте били. Тъй че някои съвети не само може да не помогнат, но и да усложнят проблема.

Тъй или иначе това, което е невъзможно днес, не означава, че ще е невъзможно и в бъдеще. Тъй че няма нищо лошо да следите по форумите и сайтовете дали няма нещо ново за такива проблеми.

Link to comment
Share on other sites

Напиши мнение

Може да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако вече имате акаунт, влезте от ТУК , за да публикувате.

Guest
Напиши ново мнение...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зареждане...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...