Отиди на
Форум "Наука"

Recommended Posts

  • Глобален Модератор

В този раздел ще се качват линкове към текстове или самите текстове на източници за световната история (за българската история има друг раздел). Няма ограничение върху времевата и географската рамка, както и върху езика на изворите. Ако става дума за линкове, които влизат тематично в съществуващите вече теми в раздела, за предпочитане е те да се добавят към темата. Например мястото на нов текст от византийски автор е в темата "Византийски текстове". Потребителите, които нямат модераторски права, нека да качват линковете си в нова тема, като посочат в коя съществуваща вече тема искат да бъдат преместени. Модераторите ще ги добавят към съществуващите. В случай, че предлаганият извор е във вид на текст или скенирани страници, той трябва да бъде постван във вид на отделна тема, като заглавието на темата да отговаря на заглавието на извора.


Постове, които нямат приносен характер и/или представляват спам, ще бъдат изтривани, без да се дава каквото и да е обяснение на автора им.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Тази тема е заключена!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...