Отиди на
Форум "Наука"

Last roman

Глобален Модератор
 • Брой отговори

  15086
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  420

Last roman last won the day on Октомври 12

Last roman had the most liked content!

Репутация

9489 Академик

1 Последовател

Всичко за Last roman

 • Титла
  Praefectus Urbi
 • Рожден ден 3.09.1981

Лична информация

 • Пол
  Мъж
 • Пребиваване
  Serdica
 • Интереси
  чисто римски

Последни посетители

71038 прегледа на профила
 1. големи челюсти, пригодени да раздобяват груба растителна храна.
 2. тоя юноша бледен /щото е веган/ ще яде го,ям бой, ако го хванат. Шефът на веганите одобри вандализма в Пловдив и отсече: Няма да остане и един българин, който да не е веган! © Plovdiv24.bg Лидерът на веганите в България Никола Донев коментира, че разрушаването на барбекюта в паркове е нещо съвсем в реда на нещата и всъщност е хубаво. "Мисля, че разрушаването на такива символи на жестокостта като барбекютата, в които са се печали трупове на животни, е нещо хубаво. Това е все едно да се разрушат барбекюта, в които са се изпичали трупове на хора. Убийството на животни е равносилно на убийството на хора", каза той. По този начин Донев коментира акта на вандализъм в пловдивския парк "Лаута", където барбекюта бяха разрушени и покрити с надписи срещу убиването на животни. Според него хората реагирали все по-остро срещу веганите, защото се чувствали застрашени: "Хората, които са месоядни, се чувстват застрашени, заплашени, че един вид ще им изземем изконното право да убиват животни. Те са прави в притесненията си, защото ние веганизираме целия свят и ще дойде момент, в който ще криминализираме убийството на животни. Много хора не са вегани, но е въпрос на време всички хора да станат. Мисля, че месоядството е болест, нас ни обиждат хора, които са месоядци, рано или късно всички хора ще бъдат вегани. Смятаме да веганизираме цяла България. Ще направим това с помощта на всякакви средства", заяви Никола Донев за "Блиц" и се закани: "Няма да остане и един българин, който да не е веган. Това ще стане по един или друг начин". https://news.plovdiv24.bg/753753.html
 3. Самодивките може и да са реликт на дриадите
 4. Криза в руския космически отрасъл.

  по принцип който не лети, той не греши /в случая - НАСА/. А МКС от 5 години разчита на руските ракети за доставка на оборудване и екипаж.
 5. причините за подаграта са ясни: нарушения в уратния цикъл /хиперурикемия/ и отлагане на кристали пикочна киселина в ставите, а понякога и в бъбреците. Може да са генетична предразположеност, хранителен режим или бъбречно заболяване, водещо до намаляването на отделянето на пикочна к-на..
 6. не са хубави работи, ама финансови интереси, какво да правиш.
 7. хехе, смяташ че Фанагория като град е съществувала към 6-7 век, че даже е била столица на България /каквото и да значи това/? По принцип застрояването на антинчни останки е повсемествно, независимо дали е на изток, или на запад.
 8. цялата ни еволюирала цивизация, създаването на материални и нематериални блага се дължи на уседналия начин на живот, който пък е възможен благодарение на 'изобретяването' на земеделието.
 9. Reality check: Vegetarians, there’s more animal blood on your hands https://scroll.in/article/740188/reality-check-vegetarians-theres-more-animal-blood-on-your-hands
 10. Произход на думата << гайда >>

  Едно хубаво изображение на камък от пръстен на сатира Марсий със закачена до него на дървото гайда - ок. 1 в. пр.н.е.
 11. ето затова трябва да се гонят такива дебили
×