insighting

Потребител
 • Брой отговори

  462
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  5

insighting last won the day on September 19 2016

insighting had the most liked content!

Репутация

215 Аспирант

Всичко за insighting

 • Рожден ден May 15

Лична информация

 • Пол
  Жена
 • Интереси
  Noteworthy Practices

Последни посетители

7449 прегледа на профила
 1. Мислите си за билатералните квадри.
 2. Колегата може да има комуникативни заложби, може да бъде комуникационен инженер, консултант в комуникационен център или управител на комуникационен център. "Комуникационните умения" обаче не са уменията за водене на разговор по телефона, както ги представят бизнес експертите в интернет. Например хората, които работят в отделите по телемаркетинг, използват определени скриптове за продажби по телефона. Това са написани сценарии, в които умело са предвидени различни ситуации при представянето на всеки един продукт, както и възможните отговори на самите клиенти. Ако говорите по точно определения скрипт, това ви гарантира успешна продажба. Опитате ли да поведете разговор със свои думи, колкото и да сте комуникативен, не може да постигнете същия ефект.
 3. При кандидатстване за работа всеки получава възможност да се самопозиционира към съответни ситуации, т.е. да се приспособи към определенията за нужните компетенции или умения. Да изслушвате хората и да разбирате техните потребности отговаря на компетенцията за комуникативност. Комуникативни сте, ако се чувствате удобно с всеки. Ако усещате състоянието на някого без той да ви е казал, вие сте комуникативни. Комуникативност е да сте любезни с хората, които срещате. Ако вашата мечта е да работите в комуникационен център, трябва да притежавате комуникативни умения.
 4. Човешкото качество е 'комуникативен', а не комуникационен. Да бъдеш комуникативен означава да си разговорлив, общителен, а комуникационна може да бъде една съобщителна система.
 5. Винаги правете разлика между "комуникационни линии" и "комуникативни умения".
 6. Така представените четиризначни структури завършват със западна философия. Може да добавите и ръка, захванала жезъла, онанираща със своя разум, карайки го да измисля ненужни никому загадки.
 7. До нито едното. Историята е по-стара и засяга "мистичния" бадем.
 8. И защо е необходима втора тема? Както 'ценност' и 'стойност' са две различни неща (напр., за да осъзнаем ценността на копието или палката, обикновено ги претегляме в ръката си доколко са удобни за действие), така и знакът е различен от символа. Каквото и да вземете за основа, един кръг с две точки в него може да е символ за контакт, а в енциклопедията на символите да прочетете, че означава "двугодишен". Трудно е, защото символът е по-абстрактен, а графичният знак има буквален смисъл. Проблемът на символите е, че те са по-скоро конвенции и докато се достигне до истинското им значение, се преминава през множество недоразумения.
 9. Жизнь растений, Том 1, Бактерии и актиномицеты. Жизнь растений, Том 2, Грибы. Жизнь растений, Том 3, Водоросли. Лишайники. Жизнь растений, Том 4, Мхи. Плауны. Хвощи. Папоротники. Голосеменные растения. Жизнь растений, Том 5, Часть 1, Цветковые растения. Жизнь растений, Том 5, Часть 2, Цветковые растения. Жизнь растений, Том 6, Цветковые растения.
 10. Пактовете за правата на личността, ратифицирани от България през 1970 г., съдържат постановки, които утвърждават най-важните социално-икономически и политически права на човека. Упражняването на което и да е право не може да бъде вменено като граждански дълг. Доста колизии има да се решават в нашето законодателство. В спорни случаи международният акт е с по-голяма правна сила.
 11. Речник на трудните думи и изрази в литературата от Ваня Мичева обяснява прилагателното 'сур' като светлосив на цвят. В своя труд за българската лексика Тодор Бояджиев дава пример с прабългарската дума 'самсур', която означава "нелюбезен".
 12. Така се узурпира реалността. Сигурно си спомняте сцената, в която Нео от "Матрицата" криеше дискове между изрязаните страници на книгата "Simulation and Simulacra". Та в тази книга френският теоретик Жан Бодрияр описва подробно това 'обсебване'. В резултат копието без оригинал става по-реално от самата реалност. Но когато виртуалното прекъсва, изчезва и неговото измамно отражение. Тогава се осъзнава изгубената връзка, ескалирала до етап на пълно откъсване от живота.
 13. Какъв стил на обучение предпочитате?