Отиди на
Форум "Наука"

Kujiro

Потребители
  • Брой отговори

    280
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    2

Kujiro last won the day on Август 25 2020

Kujiro има най-харесвано съдържание!

Всичко за Kujiro

  • Рожден ден 20.02.1989

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kujiro's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

459

Репутация

  1. Пожелавам им го да се случи този план Маршал за Украйна. Дано я има Украйна. Руската офанзива не е приключила и фиаското досега ме кара да се опасявам, че руснаците ще засилят усилията си.
  2. Секцията няма ли модератор ? Или подобни теми са оставени за да се дърлят 5-6 потребители и да се симулира активност във форума ?
  3. И от тия раси и нации, в управляващия елит има ... само бели славяни. Федерация е само на хартия, сложи един чеченец до една мома от Санкт Петербург, която я е страх да пътува с влака до Дагестан и ще видиш федерация. Да не говорим че до миналата година в големите руски градове беше честа практика да не се допускат неславяни по квартирите а да се дават на славяни само.
  4. Основните характеристики на фашизма: Ултранационализъм и водещата роля на славянството/неазиатските граждани на Русия (Руский мир, възраждане на нацията, присъединяване на земи и възстановяване на старото величие и империя, руския мултикултурализъм е параван само за да се избегнат дисиденти, руския режим отрича мултикултурализма както извън, така и вътре в Русия, управляващия елит никога не е представен от малцинствата в Русия, които са мнозинства в регионите и.) Авторитарна вертикална система на властта начело с "вожда" (в случая с Русия, марионетна опозиция от палячовци и армия бюрократи) Корпоратизъм (опити за самодостатъчност и свързаност на ключови отрасли с държавата и под нейно подчинение, клиентелизъм, отричане на капитализма заради неговия меркантилизъм и на социализма заради неговата неефективнос) Организация на обществото ( традиционни семвйни ценности, анти-лгбт, мястото на мъжа, жената, възпитание в национализъм (не стандартния патриотизъм)) Симбиоза с религията (както католиците с Мусолини, така и православната църква в Русия е тясно свързана с режима в Кремъл и допринася за пропагандата му) Натиск и репресии срещу опозицията (има ли нужда от примери ? Путин е нелегитимен и неизбран президент, който е на власт само заради фалшификации и елиминиране на опонентите на Единна Русия)
  5. След близо месец от началото на руската агресивна война срещу Украйна идва моментът за някои въпроси: Колко са руските жертви (498?) от началото на войната и защо не се изнасят редовно ? Беше ли завзет Киев Харков или Одеса, а бандеровците и наркоманите бяха ли елиминирани ? Украинската армия предаде ли се на окупаторите ? Русия спря ли газа за Европа и Европа плаща ли и в рубли ? Преди или след войната руската икономика беше по-добре ? Преди или след войната имаше повече санкции ? Преди или след войната Финландия, Швеция и Грузия бяха по-близко или по-далеч от НАТО ? "Всичко върви по план" ... В.Путин. (Ако планът е провал - да, определено всичко върви натам)
  6. Русия трупа международен престиж, военен престиж и икономически ползи, аз очаквам до април масов глад в Европа и смирено покаяние пред справедливия самодържец на Кремъл ... Преди месец Киев падна, съветската армия мина на разходка и неутрализира наркоманите и бандеровците в Украйна и даде 498 жертви и то само в следствие на празненства и фойерверки ...
  7. 2 % от БВП на света и силно зависима от Запада икономика основно ресурсна ... Със сигурност светът ще свърши ... А, никой няма да плаща газа в рубли. Съдейки по качеството на първоначалната идея, сигурно Путин е бил инициаторът.
  8. Дори руските путинофили гледат с презрение на нашите. И в раболепието важи йерархията .... Волгин и групичката путинофили във форума да си пуснат пресконференцията на заловените руски окупатори, признавайки че са изпълнявали престъпни заповеди да бомбардират цивилни.
  9. Все пак - моите съболезнования на украинския народ, жертви и бежанци, войници и органи по сигурността. Целия цивилизован свят е с тях в този труден момент. Бог да прости и руските войници, изпратени да гинат заради болните амбиции на една малка, безродна клика в Кремъл, поддържана от силовия апарат и хранена от бедността на народа, на който се подхвърлят трохи от олигарсите. Моите съболезнования на и към техните майки, съпруги и деца.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...