Joro-01

Модератор Инженерни науки
 • Брой отговори

  5620
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  41

Joro-01 last won the day on October 4 2016

Joro-01 had the most liked content!

Репутация

2096 Академик

1 Последовател

Всичко за Joro-01

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/georgi.semerdziev

Лична информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

25155 прегледа на профила
 1. Добре, с нетърпение очаквам какво ще излъчи утре.
 2. Може и се прави, но не винаги успешно. Изискване на споменатите от SAlexandrov правила.
 3. Тоест, ще гмурнат Kасини в атмосферата на Сатурн (той е газов гигант, като Юпитер), така ли? Докато изгори или налягането я смачка. Ми, както решат. Тъжно. Ако преди това не я прасне някоя частица или скала от пръстените...
 4. Представяш ли си? Ходиш а Айфон (Айсиктир) и два килограма каска (с електродо и/или намотки /бобини/) на главата. И още 2 кг широколентов трансмитер + компютър /логер/ да ти обработи и препрати мислите на по-мощен облачен компютър, дето ще е в състояние чрез събрана база база данни /натрупан предишен опит, калкулации и вероятности, да разбере мислите въпреки скращенията, които правим.
 5. Я, туй ще да е мацката дето изтърва одеалото (термощита дето пази и от микрометеорити), те затова са я оставили на пробация (шегоичка). Проблемът е не само загубата нан щита, но и факта, че щита може да се сблъска със станцията. За щастир (и тяхно /на екипажа/) добро, бе подадена команда за корекция на орбитата. В публичното простанство (прес релейза) не бе казана истинската причина.
 6. Мусака ако не прави, не ми го хвали.
 7. Радиочестотният идентификатор (RFID) https://bg.wikipedia.org/wiki/Радиочестотна_идентификация
 8. Това трябва да е днешния град Баргама, Турция. Там ходих в командировка. Днешният град е в ниското, а по планината се виждат античнитеостанки. Не съм се качвал да ги разгледам. Има мисля минерални изори там.
 9. Малко след моя пост тук в темата видях потребител, който явно не се ориентира кога да използва пълен и кратък член. Сетих се за още една полезна промяна - думите от женски род, завършващи с "я" да се изписват в множествено число с "й". Пример: емоций, манипулаций, санкций, оваций и др. Така ще се улесни живота на голяма част от форумната интелигенция. Един потребител, върл привърженик на "й" искаше да пише някаква книга, май свързана с физиката.
 10. Уррааа! Китай вече може настигна Илън Мъск! Е ще говорим за настигане като успее да го напрви на цената на която го прави предприемачът, но до някой век може да стане.
 11. Кажи, че се шегуваш! И е за Фън тема. Най ми харесаха: и По отношение на първия цитат - чудя се колко българи са шофьори и как са успели да положат теориетичния изпит- листовките. Защото подготовката за изпита предполага научаване на повече правила. Без коментар за водачите на МПС. Не е толкова очеизбождащо дори и само ако се научи, че подлогът ако не е собствено име, винаги е с пълен член. По отношения на втория - нямам какво да кажа звучи ми като шега ако съм го разбрал правилно. Оставя се свойският мутренско-милиционерски маниер да доминира. "Кво ще обчаш?", "Халеса ли си", "Дай малко назад"... В английския език е донякъде така, но там се приема, че липсва "ти". Ми да добавя и аз предложения тогава. "Става на въпрос", "Правиш на проблем" и те така. Ако приемем, че е серизно... Не знам, нещата не изглеждат добре. Кога влиза в сила?
 12. Ми плоска е разбира се. Качвал съм се на планина и съм гледал и не се вижда. Сега сериозно: Кажи на тези твои познати да идат на море (става и нашето), да гледат към хоризонта докато видят да се задава кораб и да обяснят защо се подава (вижда) първо гоната част на кораба.
 13. Не е точно по темата ама нищо.. Как работи изтриваемата химикалка video-1489262545.mp4
 14. Ужас. Наистина звучи като оот жълто издание.