Отиди на
Форум "Наука"

КГ125

Глобален Модератор
 • Брой отговори

  29039
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  112

КГ125 last won the day on Февруари 4

КГ125 had the most liked content!

Репутация

5307 Академик

3 Последователи

Всичко за КГ125

 • Титла
  Администратор

Лична информация

 • Пол
  Мъж

Последни посетители

81857 прегледа на профила
 1. Добре, де, а за какво ви е тема за насилници навръх 8-ми март???? Линкът от първото мнение е толкова манипулативен, че няма накъде повече.
 2. Не го удължава, защото не е задължително разкриването на едно престъпно деяние да става по реда на закона за домашното насилие. Може, и най-често става, "направо". Т.е., има и по-бързи начини.
 3. Защо в ден като 8-ми март хората да не си гледат цветята, доброто настроение и половинките, ами с конвенции сте тръгнали да ги занимавате?
 4. Вижте, хора. Милиони жени в България празнуваха празника и са си щастливи и в днешните трудни времена. Какви са тия приказки, "ако още си жива" ??? Това е провокация от на много добър тип. Един вид, българските жени празнуват, а пък мъжете им ги избиват. Айде стига с тия опорни точки на НПО-та. Не, не е вярно, че 1/4 от жените са жертва на насилие. Това са лъжи на НПО-тата.. И във повечето престъпления извършителите ПО НАЧАЛО познават жертвата.... Мисля да се върнем към здравия разум и да мислим с гласите си, а не да оставяме разни да ни водят за носа.
 5. Честит Трети март!

  ЧЕСТИТ!!!
 6. Съдейки по униформата - вероятно някакви ръководители. Офицери не ще да са, то това не е маднра, касае само армията и полицията...
 7. Случаят Дятлов

  Мястото не е хубаво - или поради течение е много студено или просто не е добро. Местните го наричат с нещо като "не ходи там" от памтивека.
 8. Случаят Дятлов

  Но те не са убити при палатката, а са починали после, долу. Ако е мечка, само ги е изкарала навън. Травмите са от натиска на снега и разлагането на телата, доколото изобщо може това да се установи.
 9. Китайските инвестиции

  Ако Китай и Русия изпаднат в противостояние, това ще е стратегически край и на двете
 10. Колко още имаме да научим новости за праисторията ..
 11. Няма да се въздържа - не го изпускайте тоя филм, за който има ум, ще види какво показва.... в тая серия говорят за едни древни коне в един район на Средна Азия..
 12. Абе стига с тия фашисти - в България такива няма и няма да има. Отделни шемети - да, и толкова. Не знам кой румънец къде се е явявал, но патриотизмът е най-доброто, което може да се случи на обществото. А ако някой го проявява в глупава или просташка форма, то проблемът е в глупостта и простотията, а не в самия патриотизъм. Причинте за някаква простотоя може да са две: а. изначални - когда человек идиот, ето навсегда; б. манипулативни - ако някой иска да удари, да унищожи нещо, организира гротесктната му проява. Това е то. Останалото са ала - бала. Ако спасим България от българщината, това е все едно да спасим някого от него си като го гръмнем...
 13. Дълголетието на венецианците

  Може би климата? Море, планина на едно място, свеж горски и свеж морски въздух?
 14. И бариера, и мост. Всичко е въпрос на баланс. Той се гради на взаимното уважение и спазването на правилата. Бариерата е, за да е сигурно това. Би трябвало да е мост с бариера, която повечето време да е вдигната. Е на тия опорни точки ако стъпиш, ще е близо до истината. (Но следвай съветите на Йончев горе!!!)
 15. https://nypost.com/2018/02/25/transgender-boy-wins-girls-state-wrestling-title-for-second-time/

За нас

Форумът съществува от края на 2005 г. и с усилията на много хора ние вече 11 години сме онлайн и продължаваме да дискутираме заобикалящия ни свят. През тези 11 години се случиха много неща и днес имаме форум с 15 000 теми, с над 350 000 мнения, а всеки месец той се чете от над 100 000 човека. Това нарежда форум "Наука" сред едни от малкото активни форуми в България, изключителни, полезни и нужни места за свободна обмяна на мисли и знания. 

Поддръжката на форума започва да тежи финансово, особено - след последния срив от хакерска атака, когато с помощта на анонимен дарител, ние успяхме да заплатим на специалист и се завърнахме онлайн без никакви загуби на съдържание. През февруари т. година платихме 850 лв за хостинг, тъй като използваме сериозни ресурси и се нуждаем от собствен VPS сървър. 

От рекламите на Гугъл печелим около 400$ на година, което не може да покрие всички разходи и това е основната причина да се обърнем към вас - нашите потребители и читатели. Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Създаваме фонд Форум "Наука", в който ще трупаме всички дарени средства, чиято основна цел ще бъде поддръжка и развитие на форум "Наука".

Може да се свържете с нас посредством лично съобщение, контактната форма или на office@chitatel.net

Банкова сметка:

Сдружение “Читател”

IBAN: BG87UBBS80021048062740
BIC (Swift): UBBSBGSF
При банка ОББ АД

Към PayPal:

Фонд "Форум - Наука"

 

С уважение, Р. Теодосиев
Създател на Форум "Наука
"

Научи повече!

За контакти

×