Отиди на

самотния вълк

Потребител
 • Брой отговори

  527
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  4

самотния вълк last won the day on Август 23 2016

самотния вълк had the most liked content!

Репутация

298 Студент

Всичко за самотния вълк

Последни посетители

2894 прегледа на профила
 1. Да работиш за себе си или да си останеш на заплата

  Невярно Ипотека се учредява само и единствено в нотариална форма, което автоматично прави присъствието на нотариус задължително. След това се вписва в агенцията по вписвания - имотен регистър. При спиране на плащанията, кредиторът се снабдява с изпълнителен лист - все едно дали чрез заповедно или исково производство, после се образува изпълнително дело и ипотекираният имот се изнася на публична продан.
 2. при 0,41 полицаят налага. после става оттегля се няколко крачки и прострелва човека. към момента на първия изстрел няма непосредствена заплаха. поне аз това успях да видя от няколко гледания. Нормално е да има уплаха и смущение.
 3. Видеото е малко неясно, но от това, което се вижда, няма неизбежна отбрана. Първо се вижда как полицаят се бори с нападателя, после нападателят се оттегля и тогава е застрелян, без да има непосредствена заплаха за полицая. От където и да го погледнеш няма неизбежна отбрана.
 4. Свят без деца.

  Ако е само за 20 години, нищо особено няма да се случи. Просто ще се пропусне едно поколение. За повече време 50-60-100 години, човешкият вид ще изчезне.
 5. Критикуват се подобни изсмукани от пръстите "съвпадения" и откровени фалшификации. http://chronologia.org/bl/fomenko_nxi2/img026.pdf
 6. Сигурно ще ти прозвучи расистко, но да живеят където искат и да ядат каквото намерят, щом не щат да се интегрират. Сигурно е ставало дума, че имам малко стопанство. Вече не помня колко са идвали да работят. Пример от тази пролет. Търся някой да изчисти оборите. Вярно, тежка, ниско квалифицирана работа, но давам за нея цяла надница, макар, че работата е за три часа. Когато се налага и сам си я върша. Та, пролетта намирам един циганин, дето преди време е работил при мен и го пазаря да дойде да чисти. Ама той изкарал от някъде 20 лв и вече е богат и не му се работи. Праща ми брат си, за да се разберем. Почва да му обяснява, как не трябва да го излага пред мен и трябва да свърши работата. Разбираме се в колко часа да дойде. Идва времето, ама циганина го няма. Минава половин час и аз звъня на брат му. Какво става? Ми... той брат ми се е напил и е легнал да спи. И това около обяд. Е, питам, как да наемаш на работа хора, на които не може да се разчита? Защото това не е изолиран случай, а масово явление?
 7. Заблудата Атеизъм

  Представям си го, виждам знаците... Обаче изпадам в известно недоумение - от кой точно бог са тези знаци? Има ли критерий, по който да разбера, че идват от Яхве, а не от Вишну или Один?
 8. Троянската война

  Едно говедо може да приемем, че е половин тон. При рандеман от 50%, а той е повече това са 2,5, - 3 тона месо или на човек се пада по половин килограм мръвки. Триста грама да са, пак стигат да се наяде човек
 9. Древната религия на българите

  Може да е псевдонаука, но човекът вече пише учебни помагала по история.... http://www.azbukari.org/istoria/ ужасТ
 10. Троянската война

  По старичка ще да е била. Братята й Кастор и Пулокс, с които са близнаци, вземат участие в Калидонския лов и похода на Аргонавтите. По това време те вече са достатъчно прочути, така че едва ли са били съвсем млади. Малко след похода до Колхида, Кастор е убит, като това е преди началото на Троянската война. Парис също не е първа младост, щом е избран за арбитър на спора на богините по време на сватбата на Пелей и Тетида. По онова време ще е вече в зряла възраст. Значи е около 20 години по-стар от Ахил
 11. Явно не си наясно с процеса, но това е без значение. По интересно е защо искаш да лишиш хората от емоционален избор. Всеки има право да си избере най0некомпетентния защитник само по лични симпатии. Не мошеж да забраниш на никой и да се защитава сам. Това разбира се, няма връзка с темата. Дадох ти съвсем конкретен пример от реална ситуация, който предпочете да пропуснеш. Можеш ли да ми кажеш как в този пример ще замениш традиционното писане и четене?
 12. Възможно е в някакво далечно, необозримо футуристично бъдеще адвокати, съдии и прокурори да бъдат ИИ, но имам големи съмнения, че това някога ще се случи. Страните в процеса винаги ще бъдат хора. А хората искат да общуват с хора. От всички 20-30 или 100 адвокати да изберат този, който по тяхна лична преценка най-добре ще ги изслуша, ще им защити интересите. не случайно договорите за правна защита са Intuitu personae - сключени с оглед на личността.
 13. Някой по назад в темата спомена за правото. Да видим една напълно практична ситуация. Тече наказателно дело за някакво престъпление. Провежда се разпит на свидетел. Защитата забелязва, че има разминаване между показанията му и обстоятелствата в обвинителния акт. Едната възможност е обвинителния акт да е написан на хартия. Тогава защитата с едно прелистване и един поглед за няколко секунди намира нужния му абзац Втората възможност е обвинителния акт е да бъде видео или аудио файл. Защитата първо трябва да отвори файла. Не може да даде гласова команда, защото ще наруши реда в залата и ще бъде санкциониран. Значи първо ще трябва да го намери в компютъра си, като най-вероятно пак ще му се наложи да пише или чете. После възниква проблем с прослушването. Няма как да го пусне на високоговорител, за да не смущава нормалното протичане на заседанието. Разбира се, остава възможността да ползва слушалки, но тогава пък няма да чува какво говори свидетеля.
 14. А ще изчезне ли литературата?
 15. Благодаря за обстойните обяснения. Само пропусна да споменеш къде днес за завра дискетата. На пръста си ли да я въртя? Изобщо всички тези неща, за които пишеш са чудесни, но не трябва да се отнема на хората правото на избор. Това, че теб те кефи да си направиш аудио эайл вместо да четеш, не означава, че ще е удобно за всички;
×