Отиди на
Форум "Наука"

272

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за 272

272's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. За помощта съм благодарна.От днес вече започвам всекидневното пръскане.Котката и градината също ще бъдат напръскани. Надявам се всичко да се оправи скоро. За пръскачките сте прав. Аз ползвам 5-литрова. Беше дребнаво от моя страна да репликирам на колегата ви, но предположението му, че къщата ми е пълна с вехтории ме подразни. Сам пишете, че няма как да знаете къде живея.Нуждаех се от помощ, не от съчинения. А вие ми бяхте много полезен с прецизната информация, която ми предоставихте.Точно това търсех. Отново благодаря. Желая Ви лек ден!
  2. Въпросът беше колко часа е карантината-не ми отговорихте! А що се отнася до "вехториите"... Живея в нова къща в един от скъпите квартали на Варна. Това, което наистина е "явно" обаче, е вашата тотална липса на такт. Най-меко казано!
  3. Много благодаря. Само последен въпрос.Колко часа е карантината на Ектомина когата пръскам стаите. Имам осем годишен син и се притеснаявам. Все пак това си е отрова, а седем дена подред... ще го направя, но как да се предпазим.
  4. Ужасното е че е в къщата ми. А нямям домашен любимец,който да живее вътре. Имам котка,но тя е дворна. Зная, че бълхите скачат по краката и така са влезли в нас. Ясно ми е. Но вчера пръсках в стаите и днес отново има бълхи и така вече повече от две седмици. Пръскам и на другия ден отново ги има. Ужасно е. От отговора ви разбирам, че след 14 ден бълхите са полово зрели и започват да снасят яйца. Не разбирам тогава защо още не съм ги избила? И още един въпрос. Препаратите, които ми препоръчахте вредни ли са за котките? P.S.Благодаря за отговора Ви.
  5. Здравейте! Имам огромен проблем с бълхите. Появиха се незнайно откъде и вече пръскам за 4 път през 3-2 дена. Резултата е никакъв. Личи си че напръсканите бълхи умират, но се появяват нови малки, явно новоизлюпени. Въпросът ми е какъв е жизнения им цикъл? Т.е. колко време трябва да пръскам за да избия всияки бълхи? Краката на сина ми са целите в пъпки. Смених няколко отрови, а ме е страх да не се изпоотровим и ние.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...