Отиди на
Форум "Наука"

Frujin Assen

Модератор Военно дело
  • Брой отговори

    11624
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    96

Frujin Assen last won the day on Септември 20 2019

Frujin Assen има най-харесвано съдържание!

2 Последователи

Всичко за Frujin Assen

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

41266 прегледа на профила

Frujin Assen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

5,9k

Репутация

  1. Всъщност, целта на Байдън е точно тази. Путин да направи каквото и да е. Да ореже европейската икономика и да я направи тотално зависима от САЩ.
  2. Точно защото не искам да водя малоумни разговори, с идиотски пропагандистки клишета (на които ти си цар) ме накараха да си тръгна от форума. Честито! Пиши си просташките промивъчно мозъчни клишета и занапред. Не съм те видял и за секунда, и за едно мнение да се замислиш за "твърдия курс на партията". Аз може и да обичам Русия, и да съм русофил, но ти за разлика от мен си с напълно и безостатъчно промит мозък. Продължавай да се плещиш глупостите. С теб не може да се говори. Как беше там ... "С Партията до последен дъх"! Най гадното в случая е, че ако утре дойдат марсианците, точно хора като теб първи ще си сложат антенки на главите и ще се боядисат зелени. Въобще майната ти, плещи си идиотизмите. Аз се отказвам от този форум, докато бетонни глави като теб пишат тук. Нали ме обвинявахте, че злоупотребявам с модераторската си позиция? Както виждате тук е демокрация и по умния отстъпва.
  3. Силно се радвам, че западните политици не мислят като теб и не започнаха ядрена война с СССР, Северна Корея, Иран... още по искрено се надявам, да няма и война с Русия. Прочее ти звучиш точно като вестник "Правда" или "Работническо дело". Точно затова и престанах да посещавам форума- с радио не се може да се води смислен разговор. Евала ти правя за знанията и начетеността, но бетонната вяра в твърдия курс на Партията свежда до нула всичките ти положителни качества.
  4. А цената? В Тайван, Южна Корея и Китай само това чакат. Ако европейците загубят пазарите, повече никога няма да си ги върнат. Германските индустриалци не са идиоти, затова и се натискат на всяка цена за руски суровини.
  5. Или го оставяш на спокойствие... Ким Чен Ун.
  6. Че американците ще размажат Русия е ясно-още през 1989 беше така, а днес още повече. Но това ще доведе до смъртта на десетки милиони в Европа и САЩ и превръщането на Европа в ядрена пустиня. Шайката престъпници в Киев са просто кукли на конци на Байдън, те нямат думата, даже Европа и НАТО нямат думата. Думата имат Путин и Байдън. Относно заемането на твърда позиция, възможните решения за България са две - да запашем на гол тумбак чифте пищови и да излижем ботушите на Байдън с коленопреклонна усмивка, в надежда да ни подхвърли кокълче, или да се снишим, за да не отнесем шамарите ако атовете се сбият.
  7. Пак общи приказки, които не значат абсолютно нищо. Ако войната в Сирия показа нещо, то е, че тежко въоражените правителствени сили смачкаха въоражените с ТОУ опозиционери.
  8. Ми Ким Чен Ун си е още на власт, па не знам. Защото, дори Северна Корея да бъде забомбена в каменната ера, когато ядрените ракети убият милиони в Южна Корея, Япония и САЩ...
  9. Ами без газ европейската икономика просто ще колабира... Особено Германия, която от индустриален гигант ще се срине до нивото на второразрядна икономика. Разбира се, американците ще им доставят газ... на завишени цени. В резултат на което Виетнам, Малайзия, Корея и Китай с невероятен кеф ще им вземат пазарите. Парите не миришат! Дали са на руски олигарси, саудитски принцове или марсианци е все тая. Хората си гледат интереса. Аз ще ти кажа какво ще говорят пропагандаторите на Путин- нова студена война. Навални вече е в затвора, последват го и други опозиционери, DW го изгониха... забравяме за всякакви цветни революции. Колкото бяха свалени режимите в Иран, Куба, Северна Корея толкова ще свалят и Путин.
  10. Не разбрах. Някой сериозно ли мисли, че Русия ще използва химически, биологически и ядрени оръжия? Тежки бронирани части... които после стават лесно преносими съм самолети... Споменава се бойната машина Страйкър... На това му се казва "Говориш много, не казваш нищо". Страйкър са просто едни БТРи и нищо повече. Общо взето, това е такси, което да вози пехотата. Тежките бронирани части са въоражени с танкове Абрамс, които тежат по 70 тона и не се превозват със самолети. ВВС части... тоест наземен персонал за обслужване на летищата? Тоест тук ще се пребазират самолети? Прочее самият Байдън вече каза- американски войски няма да воюват в Украйна.
  11. По скоро на теб. Баща му забогатява с държавни поръчки... напълно законни! Държавата може да си получава парите, но далеч по важно е аз да взема тази поръчка, а не ти. Защото като взема държавната поръчка ще ходя на Куршавели да изпръскам шампанско за 40 000 евро, а ти не.
  12. Обяснявам. Държавата е планувала едни пари и те ще бъдат дадени на ВУЗовете тук и сега. За държавата е без значение на кого. За ВУЗовете не. Защото целта на всяко капиталистическо предприятие е да спечели всичките пари на света и те никога не са достатъчни. Съответно е важно тези пари да дойдат в моя, а не в конкурентния ВУЗ. Това според теб не е ли достатъчна причина за корупция? Има и нещо друго. Не зная как да го нарека, но нека е "професионална тайна". Аз значи крада всеки месец по 100 лв, а колегата по 200 лв. Това разбира се е несправедливо! Редно е аз да взема тези пари. Съответно, аз ще направя всичко възможно да омаскаря моя колега, за да взема неговото място. При това за нищо на света няма да кажа каква ми е целта, все пак моята цел е да взема повече пари от корупция, а разкривайки схемата сам ще си отрежа клона на който седя. Около мен моите колеги отлично знаят, че аз съм корумпиран, но си мълчат, защото и те са корумпирани, а които не са целта им е да влязат в схемата, а не да я разбият. Така цялата гилдия знае за тази корупционни схеми, но никой не ги разкрива, защото и той цица същото виме. Дори и някой да се разприказва, пак важи закона за омертата, при която всички си мълчат, че това е масово и го правят всички и се държат, сякаш това е изолиран единичен случай. Разбира се, това са мои страхове, такова нещо в западните страни няма, там живеят не хора, а висши елфи Синдари, които дори не могат да си представят, че такава мерзост може да съществува.
  13. Де юре е в студентите, де факто финансира ВУЗовете, доколкото тези пари не може да бъдат изхарчени за нищо друго. Интересува ги! Защото тази година студентите учещи със заем може да са едно число, другата друго. Докато тези с държавна помощ са сигурни на 100%, доколкото държавата трябва да усвои тези пари- демек да ги даде на ВУЗовете.
  14. Чакай сега малко. Бедните студенти никога няма да учат във ВУЗ, защото нямат пари. Съответното държавата налива пари във ВУЗовете, не в студентите. А ВУЗовете ги интересува чисто финансово дали ще имат еди колко си частни студенти или еди колко си частни, плюс държавни студенти. Във втория случай, повече студенти повече пари.
  15. Само където това не е адаптивност, а проста неволя. Като опре до там дипломата да е едно украшение просто човек пробва наред нещо друго, пък където опре, един може да отвори частна практика, друг да стане продавач в магазин, а трети на когото не му издържи психиката алкохолик и наркоман. Може и да бъркам- но все ми се струва, че всички тези неща които се приписват на образованието са по скоро психология. Всеки човек поставен в стресова ситуация (ученето в институт е такова) или започва бързо да учи или отпада. Например когато човек емигрира, попадне в затвора или ако щеш на необитаем остров или бързо учи и се адаптира или отпада от състезанието. И тук училището не помага с нищо, просто едни хора имат по стабилна психика и са склонни да се борят, а други са по склонни да се носят по течението.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...