kramer

Потребител
 • Брой отговори

  2500
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

kramer last won the day on Април 21 2016

kramer had the most liked content!

Репутация

736 Доцент

Всичко за kramer

 1. Най-интересен е Одисей, как е най-отзад скрит зад големия Аякс и държи в готовност меча си.
 2. Warlord-e, Атина не е разрушена колкото София, нито даже Белград. Да не говорим за Прага. Не знам за Букурещ. Рим-открит град. Дай инфо за да коментираме.
 3. Шибано е да се отпуснем и да ги оставим да тъпчат последното, което ни е останало в огруханата държава - историята. Въпреки всички пристрастия. Като на Ноев ковчег е нужно да се обединим в случая.
 4. По най-бързия начин трябва да се съдейства на Македония да се приобщи към НАТО и ЕС, за да може България да има печеливши ходове спрямо Путин.
 5. Бройката - едно на ръка, въпросът е, че не са загинали за православната вяра. Нещо канона се бърка умишлено. Имаха сърбите навремето патриарх Павле, свят човек, замина си, тия сегашните са политически поръчковци.
 6. А защо "Солунското примирие" не е подписано и при далеч по-добри условия в такъв случай? И как тъй точно след пробива и въстанието? Когато на Ферди му гори под опашката...
 7. В случая с Кипър си спомнят някои, независима държава, член на Необвързаните страни. В Гърция - режима на "Маврос синтагматархис" - черните полковници. Източният блок, респективно ние, по това време сме симпатизанти на гръцките леви, някои си спомнят Микис Теодоракис - "Под гръцката земя, под гръцкото небе". По това време даже България беше в по-добри отношения с Турция отколкото с Гърция. Представяте ли си НАТО какъв проблем би си създал, ако подкрепеше Гърция?
 8. Не знам какъв печеливш ход би могъл да има Ляпчев, подписвайки на 29 септември Солунското примирие, при положение че няколко дни преди това бунтовниците са разгромили Главната квартира на армията в Кюстендил, а на 27-ми Стамболийски и Даскалов в Радомир са застанали начело на бунта.
 9. От семейството. Преди 40 години пак беше така. И то въпреки, че сред интелигенцията на първо място поставяхме учителите. След тях лекарите. После вторите отпаднаха, прави се всичко възможно и първите да бъдат махнати...Жалко..
 10. Гробница е станала заради некадърната политика на Фердо.
 11. В такъв случай не би се стигнало до Балкански съюз и Балкански войни. Щяхме да си развиваме държавата и войската и да чакаме например ПСВ.
 12. Навярно и със същото качество... Не е нужно да съм с каскетче, за да го усещам, вкуса от кошницата, дали е истински или естествен... Разсъждаваш точно като тия, които мислят, че дадената класова принадлежност е достатъчно условие за репресии...
 13. Оо, можеш да се смееш колкото си искаш от позиция на другаде живеещ, при положение че в България минималната заплата е 200 евро.