kramer

Потребител
 • Брой отговори

  2491
 • Регистрация

 • Последен вход

 • Days Won

  1

kramer last won the day on April 21 2016

kramer had the most liked content!

Репутация

728 Доцент

Всичко за kramer

 1. От семейството. Преди 40 години пак беше така. И то въпреки, че сред интелигенцията на първо място поставяхме учителите. След тях лекарите. После вторите отпаднаха, прави се всичко възможно и първите да бъдат махнати...Жалко..
 2. Гробница е станала заради некадърната политика на Фердо.
 3. В такъв случай не би се стигнало до Балкански съюз и Балкански войни. Щяхме да си развиваме държавата и войската и да чакаме например ПСВ.
 4. Навярно и със същото качество... Не е нужно да съм с каскетче, за да го усещам, вкуса от кошницата, дали е истински или естествен... Разсъждаваш точно като тия, които мислят, че дадената класова принадлежност е достатъчно условие за репресии...
 5. Оо, можеш да се смееш колкото си искаш от позиция на другаде живеещ, при положение че в България минималната заплата е 200 евро.
 6. Интересно как ще подготвиш учители в достатъчен брой че да ги менкаш на 1-2 години? За повишаване на заплатите съм за. По т.2, дето американските войници вземат 1000 долара и нашите с 600 лева били релативно по-високи, заболя ме стомаха от горчив смях, трябваше да предупредиш, или в темата за майтапи да го пуснеш.
 7. Аз пък мисля, че точно обратно - болшинството български медии яко се опитват да помпат русофобия, ма що ли въпреки всичко не се получава нещо.
 8. Някакъв имаше, с европейски дрехи, не приличаше на българин, на масон мязаше..
 9. Скуби, тролиш в момента. Унгарското въстание беше след смъртта на Сталин.
 10. Кой всъщност е Кукловодът във филма за Васил Левски? Дето пряко поставя задачи на Общи?
 11. Плюс за Ник в случая.
 12. Кутузов, а не "Кутузав". Бъркаш Бородино с Аустерлиц, дето Кутузов разбира, че нищо не зависи от него.
 13. Да жертва изчезващ вид за някакви дронове. Проява на безпомощност.