Отиди на
Форум "Наука"

T34

Потребител
  • Брой отговори

    164
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за T34

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/HK379

Лична информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

6201 прегледа на профила

T34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-57

Репутация

  1. глупости именно социализма ликвидира феодализма w Китай и Сеwерна Кореq... гоwорите глупости ве4е за 100-тен пыт и нqкой е сложил някво пшод заглавие на тая тема ... дето аз не съм го писал .. обърнах се към админа той спи ... аз пък тогава ще си тръгна и майната ви на всички долни империалисти мръсни ПУ !
  2. Заради военното положение . за да не може интервенти да се вазползват безредието поради стачките . + след като идва народната власт . стачки няма . само манифестации .
  3. просто съм удивен ... от тази небивалица .... "великата реакция " ... просто забележи как извъртат нещата десните ... те никога са нямали никакви идеи ... взимат левите идеи и ги обръщат наопаки ... слагат "Национал" пред социализъм ... и "хуманен " пред капитализъм ... "велика " пред реакция ... и си мислят че голяма идея развиват ... жалки ... дребни ... свити ... купчина алчни еснафи ... или извратени геноцитаджии дето се гордеят с това дето им дадено на готово ... и за което нямат заслуги ... пък още по малко трудови такива ... това са те ... крадци и престъпници .... такива като Врангел , Юденич и Деникин ... и заслужено ще си вземат , и те като тях , горчивия дял ...
  4. www.youtube.com/watch?v=nXD019IEdrs
  5. нищо незнаеш .. гледай филма дето линкнах .
  6. напротив и никой го не отразява .. за това там в момента има Маоистко възтание ... и ще победят ... рано или късно .
  7. Ако не беше Мао , ще ше да има много повече мъртви ... както продължава да се случва в Индия и до днес ... и никой не му пука , нито медии те пишат за това . И изобщо не е едно и също ... феодалната система бе премахната в Китай тъкмо от Маоистите ... за първи път народа притежава земята си ... забраняват се феотдалните практики . като например осакатяването на краката на жените и тн .
  8. Глупости 70 % планова . само 30 % пазарна . и добрече е така , че да имат някакъв контрол варху собствената си икономика .
  9. Комунизма победи . Китай има пълно-правно място в Обединените Наций .
  10. Геноцитаджии ... на път сте за вечните ловни полета .
  11. Земята е на всички .... както въздуха , и водата и това не тръгва от Платон а от Фолклора на Северно Американските Индиянци ... които белите избиват до крак тъкмо поради заради тези им вярвания .... ТИ НЯМАШ ЗЕМЯ . ЗЕМЯТА Е НА ВСИЧКИ . КАТО ТВАРДИШ че е твоя ТИ КРАДЕШ ... СЕЛСКИ ТУЗ И КУЛАШКИ СИН ! ЩЕ БЪДЕШ СМАЧКАН ОТ ЖЕЛЕЗНИЯ ЮМРУК НА ТРУДА !
  12. това не е да си пролетарй .... да си пролетарй е да си свободен човек ...творец ... да работиш и твориш там кадето си нужен , за постигането на целта , и за общото благо ... за построяването на социализма ... не да си вазпиран от имоти ... и тн ... да си свободно подвижен ... а не с неща дето ти тежат ... в момента хората даже търсят други неща за да даржат в тях нещата си... това е бесмислено .... и глупаво ... твоето мислене е мислето на някакъв упадъчен скаперник , кулак или еснаф ... целаящ да експлатира и краде от народа ..

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...