Отиди на
Форум "Наука"

Garabadouble

Потребител
  • Брой отговори

    126
  • Регистрация

  • Последен вход

  • Days Won

    1

Garabadouble last won the day on Март 13 2022

Garabadouble има най-харесвано съдържание!

Contact Methods

  • Website URL
    http://siqna.daportfolio.com/

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    Варна

Последни посетители

5825 прегледа на профила

Garabadouble's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

161

Репутация

  1. Този символ (а1) с короната е държавната маркировка(щампа) от преди 44-та година.Другият си е част от монетата.
  2. Ние не живеем в изолиран балон.Запрашаване,вредни емисии,химикали,лекарствени продукти-средата има своите вредни въздействия.Важното е да направим баланс между полезното с приятното.Не виждам нищо радостно в живот без капка алкохол и без хапка от животински произход.Пий чаша вино,хапни рибка или някое хубаво сирене и се радвай на живота!Ще живееш,ще живееш-колко ще живееш?:)
  3. Кои сме ние ,които сме оплювали Ботев,че не те разбирам?Той може да в бил всякакъв ,но със сигурност е бил българофил и е ненавиждал всякаква тирания.
  4. ...Но не тук,а във философия или художесвена самодейност ако има такъв раздел.Аз харесвам праисторията и очаквам нещо по темата,а ми се появяват басни за крави и тигри.
  5. Те пък Раковски, Левски и Ботев са изпитвали голяма любов към Русия https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Преселение_в_Русия_или_руската_убийствена_политика_за_българите Ето ти малко от Ботев: На руското немско правителство, каквото са види, пак трябва да му се е пощяло някой баламач, че рови толкоз безобразно с носът си в нашитe работи. То днес подсъсква Фенерската патриаршия да протестира против ферманът, а от друга страна интригува пред турското правителство, че българитe не били уж узрели още да имат самостоятелна иepapхия; затова трябвало да са измени ферманът в полза на продадената Гръцка патриаршия, която са обзалагала да бъде от сега нататък панславистическа мекереджийница на Русия. Чувате ли българе, какво братство, какво добро ви желае московското продадено правителство? То иска да ви направи най-честити на света, каквито бяxтe преди 20–30 години под Гръцката патриаршия. За това молете са на Бога да живеят Бакуновци, да живee руский народ и бъдещата свободна Русия! Публ. в „Тъпан“, год. I, брой 17, 27 мая 1870.
  6. Точно това искат.Твърда ръка и диктатор........и ако може да се краде нафта безнаказано.
  7. КрайнаЖивея си с България Живея си в България и на детето ми никой в училище не промива мозъка с ЛБГТ пропаганда.Ако си мислиш ,че с пропаганда някой може да ти промени сексуалността гледай целувките на бай Тошо с Брежнев и разказвай как е... Това как оправдава нахлуването в Украйна и какво общо има с личността на Зеленски.
  8. tantin Бла,Бла.Някой да те е карал да ставаш ЛБГТ насила?Аз си живея живота,а ако ти решиш утре да си навреш пера в задника няма да те съдя.Има западна пропаганда,но тя е финна и масите сами искат да са с промити мозъци.
  9. Баси,колко вреда е нанесла руската пропаганда в България.Много тъжно!Аз самият бях облъчен още от дете,в училище и искрено вярвах ,че чичко Димитров е приятел на всички деца,а чичко Ленин е най-добрият човек на света,но се преборих с това заболяване.За да се справиш с психозата,трябва да осъзнаеш ,че имаш проблем.Чета ви и се ужасявам.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...