Отиди на
Форум "Наука"

lubo_juve

Потребител
  • Брой отговори

    176
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за lubo_juve

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    Всичко свързано с историята и военното дело.

lubo_juve's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Репутация

  1. Пак опираме до липсата на данни и извори за да се направят каквито и да е що годе сигурни хипотези.Така че варианти много-доказателства и факти-почти никакви.
  2. Премиерът казва много неща,понякога даже глупости.Но си е факт,че защита от тези камикадзета няма.
  3. http://abcnews.go.com/International/bulgaria-official-blast-suspect-fake-michigan-license/story?id=16809310#.UAgVV7Q0NAq Тука има снимка на книжката както и името му
  4. Ей не намесвай тука политика.Аман от платени ПР драскачи на партии!
  5. Защото е официална информация от МВР и преслужбата. Това което аз виждам от видеото-атентаторът е европеец,походката му също,дрехите му са типично облекло за България по това време на годината. Така че според мен,може спокойно лицето на е български гражданин. ДНК профилът и пръстовите отпечатъци ще кажат какъв е-що е.
  6. http://press.mvr.bg/MoI/img/flash.swf?theurl=http://press.mvr.bg/NR/rdonlyres/7A0072C2-0BD3-4360-A45D-E4AF6E2BE037/0/KAMERA_1.flv Ето го бомбаджията
  7. Защо намесваш политика и намекваш,че Бойко е виновен?Малко от малко имай!
  8. Арабите трябва да бъдат намачкани.Откъде на къде ще идват в страната ни и ще избиват хора?!
  9. Точно така Хитлер изтребва милиони и е психопат-Цезар също избива със стотици хиляди,само че той не е психопат,а велик държавник направил една от най-великите империи на света....Не ме разбирай погрешно-нищо против римляните и тяхното новаторство на бойните полета и техният изобретателен строителен ум.Но част от императорите им са психопати също.
  10. Наблягането на Хитлер идва от това,че споменът за войната е жив и има живи хора,които разказват историите.Все пак не може да се сравнява 20 век с вековете през които Атила или Грозни пък и дори Петър I и Наполеон са вършили своите масови убийства.През 20 век имаме доста напредък науката и техниката с което войните стават доста по-брутални и убийствата на хора може да става по най-различни извратени начини(напр. чрез газ или атомна бомба). Лично за мен няма голяма разлика между-Грозни,Хитлер,Сталин,Цезар и т.н-те са едни масови убийци.Гледат на човешкия живот като на едни пешки,с които искат да вземат "царя"(определена територия).Трябва както да се говори за фашизма,нацизма,така и за болшевиките и т.н.
  11. Просто един господ знае какво му е било в главата на Хитлер.Предвид изследванията на роднините на Хитлер и тяхното ДНК може този евреин да му се окаже някоя далечна роднина
  12. Последното,което четох е,че най-вероятно Линдън Джонсън да е поръчителят.
  13. Определено има нещо гнило,но какво е-още не е ясно.И според мен е малко вероятно да е оцелял,но тези подводници,които стигат до Южна Америка и липсата на останките от тялото на Хитлер будят съмнения и ако преди 20 години е било на 100% сигурно,че Хитлер се е самоубил в бункера и после е бил заровен пред него,то сега този процент на вероятност спада.
  14. И се оказа,че не са на Хитлер,а черепът даже е на жена.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...