Отиди на
Форум "Наука"

animal.dr

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за animal.dr

animal.dr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте, случайно попаднах на вашия сайт! Прочетох вашите мнения, но за съжаление не видях голям брай участници в дискусията. Виждам, че колегата Куртенков се е записал с участие, но учтиво се е оттеглил..... Споделям мнение и не ангажирам никого с него! за 5 години работа с хомеопатия видях добро и лошо! Защо ли? първоначално бях като младоженец, с широко отворено уста, вдъхновен и щастлив.... това е наука. Лекувам не лечимото, успявам с невъзможното! Да така беше, няма лошо че не вярвате. Аз съм много скептичен човек и всичко върша с голяма точност и прецизност, повтарям толкова колкото е необходимо. Брат ми е фармацевт и в началото ме смяташе за Куку и Пипи. Сега след две години е на друго мнение! сега той е Куку в болницата, и Пипи сред колегите. И да знаете да убедите един фармацевт, че хомеопатията е лекарство трябва да минете през много изпитания и неволи. Но какво имах да Ви казвам: - за всички, които вярвате в Хомеопатията не си правете илюзията, че тази наука е безобидна. Да, тя далеч не е БЕЗОПАСНА! Лекувайте се с простички лекарства като споменатия Осцилококцинум, Грип хил, Енгистол, и т.н.,.....но стойте далеч от другарите "дипломирани Хомеопати", защото дори едно безобидно боледуване, лекувано по-неправилен начин може да Ви отведе в безкрайните полета на хроничните заболявания. И не днес или утре, а след 2-3-5 години, когато дори нямате да си спомняте името на "лекуващият Ви "Хомеопат". За тези които са заинтересоваи, като начало можете да прочетете една малка книжка, на един велик хомеопат д-р Прафул Виджейкар "Теория на потискането", където Доктора е описал за 25 години, колко хора е направил щастриви и нещастни. Това е изповед и настолна книга за всеки истински Хомеопат! На всички скептици пожелавам да отстояват принципите си, защото иначе прогресът не е сладък и славен! Успех на всички от форума в " БГ Наука"

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...