Отиди на
Форум "Наука"

plivpe

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за plivpe

  • Рожден ден 31.08.1987

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    Шумен

Последни посетители

2796 прегледа на профила

plivpe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте, Имам няколко неща, които съм си намирал кое от дете, кое по време на работа (агроном съм и ходя много по нивите). Първото е направено от камък и много прилича на куршум, имах две такива неща намирани на различни места, но едното го изгубих. Най-много него ме интересува, понеже ги намерих на различни места, а пък бяха еднакви. Имам две монети, но незнам какви са и две пендари.
  2. plivpe

    биохимия

    Понеже стана дума за Биохимия, един от предметите ми е "Биохимия на растенията". Ако някой има следните лекции, моля да ги качи, че ми е спеншо 1.Метаболизъм на въглехидратите. Гликолиза. Глюконеогенеза 2.Цикъл на Кребс. Глиоксилатен цикъл. 3.Светлинна фаза на фотосинтезата. Синтез на АТФ. Фотодишане. 4.Цикъл на Калвин 5.Липиди - видове, представители и метаболизъм на липиди. Благодаря за вниманието
  3. Здравейте! Нуждая се от вашата помощ. Имам да пиша два реферата по "анализ и контрол на растителните продукти". Вече незнам в колко библиотеки съм се ровил и нищо не откривам по темите. Рових се и из нета, но уви и там не открих нищо. Ако може някой да ми помогне. Ето и темите: 1.Фотометрично определяне на олово (Pb) 2.Атомно-абсорбционен анализ за определяне на живак (Hg) Благодаря предварително.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...