Отиди на
Форум "Наука"

angeval

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за angeval

angeval's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Blagodaria vi, 4e obarnaxte vnimanie na moeto pismo.Vse o6te ne znam kakva e diagnozata na brat mi. Lekarite sa izklu4itelno nezainteresovani /za sega/ ot tova da ni informirat za sastoianieto mu. Dori i na nego ne kazvat ni6to, vapreki 4e e pravil niakakvi psixotestove, koito eventualno sa pokazali ima li ne6to netipi4no v nego ili ne. Makar, 4e edin test sam po sebe si edva li moje da pokaje za kakvo to4no ide re4, no predpolagam 4e e predpostavka za po-natata4no izu4avane na pacienta. Lo6oto e, 4e brat mi otkazva da pie xap4etata, koito eventualno 6te mu izpi6at. I izob6to ne znam kak 6te se razberem po-natam. Po mejdu drugoto zapo4nax da se pitam i za sebe si, dali i az ne nosia niakava ludost v sebe si. Poniakoga sam izklu4itelno izbuxliva i do takava stepen se vbesiavam, 4e ne moga da se spra. To mi idva ot "vatre"i ne moga da go kontroliram. E, razbira se gneva mi ne e poroden ot ni6toto, a vinagi e imalo pri4ina za tova. Oba4e e pla6e6to. A ima i druga pri4ina da se zamisliam za sebe si i tia e, 4e ba6tata na moiata baba e bil malko ne nared s glavata. Toi sa6to e pose6taval razni bolni4ni zavedenia. Po sa6tata rodninska linia plemennik na baba mi naskoro se obesi. Taka,4e ima za kakvo da se zamislia. Ne znam dali niakoi den i v moiata glava niama da se otklu4i ne6to.
  2. Zdraveite! Predi okolo mesec bret mi vleze prinuditelno za le4enie na alkoxolizam v edna psixiatria. Onzi den popitax lekuva6tia lekar kak varvi le4enieto. Pomolix da mi dade i informacia za edna injekcia, koiato se bie v garba i pre4i po niakakav na4in na pacienta da pie. Lekariat mi otgovori, 4e spored tiax pri4inata za agresivnoto mu povedenie ne e samo ot alkoxola. Pi6a tova pismo, za6toto pro4etox vav foruma za podoben slu4ai na momi4e, koeto buistvalo samo kogato pie. Brat mi se darji po sa6tia na4in /zapla6va s ubiistvo sebe si i vsi4ki negovi blizki, nari4a ni s vulgarni imena, dori sme se sbivali po povod na agresivnoto mu povedenie/ i e izklu4itelno stra6en v tezi momenti. Lo6oto e, 4e prez poslednata godina po4ti ne spira da pie /govoria za denono6tno piene/. Ta mi napravi vpe4atlenie, 4e lekariat na niakolko pati me popita dali mi e pravilo vpe4atlenie da govori ne6ta, koito ne sa normalni. V interes na istinata govori vsiakakvi izmislici i za nasilie, no tove e samo kogato e pian. Vav vse po-redkite slu4ai kogato e trezven se darji kato napalno normalen 4ovek. Setix se sa6to taka, 4e kogato be6e okolo 13 godi6en baba mi go zavede na lekar, za6toto se oplakva6e dosta 4esto ot glavobolie. Psixiatara kazal 4e ima na4alen stadii na 6izofrenia. Estestveno maika mi ne poviarva i zatova ne mu e davala nikakvi hap4eta. No sega zapo4vam da se zamisliam dali ne e naistina 6izofrenia. No pak kato se porovix iz internet ne uspiax da otkria dali e vazmojno takova povedenie na 6izofrenik samo kogato pie. Molia , ako niakoi ima niakakvo mnenie, svedenia ili se e sblaskval s podoben slu4ai da pi6e. Blagodaria.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...