Отиди на
Форум "Наука"

ditko

Banned
  • Брой отговори

    56
  • Регистрация

  • Последен вход

Последни посетители

4894 прегледа на профила

ditko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Репутация

  1. Здравейте, искам да Ви попитам какво означава името ми, понеже се зачудих, а не мога да намеря нищо из интернет. Питам за името Фpoн идва от румънски произход. Това разбрах само. Много Ви благодаря предварително
  2. Аз написах още в първият си пост, че ако има по темата в други теми да сложите линк, а то това е нещо подобно и за книгите. Можеше да кажете примерно в тази книга можеш да научиш това, което ти трябва и готово
  3. Пиша неграмотно? Щом така мислите ... ! Първо не ме познаваш, че да ми казваш, че ги давам тея пари за алкохол и цигари. Първо не пуша цигари и алкохол пия само по празници в ограничени количества, така че ти не ми казвай аз за какво съм ги дал и за какво не. Щом пиша въпросите във форума това означава, че нещо ме спира да не си науча урока от учебника, а щом си играя да пускам теми и да се интересувам значи имам желание да прочета нещо. Аз повече във форума няма да пиша, то това е пределно ясно, но така ли трябвахте да постъпите ...!
  4. Примерно нямам 20 лева за учебник ! Това достатъчно ли е ?
  5. Добре просто нямам учбник и заради това питам. Това е материата за 11 клас.
  6. Благодаря за отговорът Ви, но нещо по-дълго дали ще няма свързано с темите ?
  7. Здравейте, можете ли да напишете нещо по въпросите от всяка снимка. Ако има по въпросите из форума може да сложите линка. Благодаря Ви предварително много. Ако съм объркал раздела моля модераторите да я преместят.
  8. Благодаря Ви за изчерпателния отговор. Иначе цената на такъв тест колко е ?
  9. Тези и аз ги направих вече, но пак са за отделни части, но все пак благодаря
  10. Доколкото разбрах това, което искам се казва социометрия, но такъв тест за основните характеристики на човека немога да намеря. Има за отделни неща от характера на човека, а аз търся обобщаващ тест. Благодаря Ви предварително
  11. Има ли тест, при който след като се направи, да може да анализира основните характеристики от личността на човека? Пример: Отиваш на интервю за работа и шефа ти ти задава въпроси, свързани със съвсем друго нещо, а не - с пряката работа и по отговорите ти на въпросите, които ти задава, съди що за човек си дали си сериозен, що за характер си и такива неща. Примерно: Знам, че този човек в дадена област е адски добър, но не го познавам като човек/личност и може да сбъркам, ако го назнача, макар и да е добър в работата си, но да не се вписва като човек в екипа ми. Затова и искам да разбера каква личност е той. И някакъв тест да е направен за подобна цел.
  12. Какво ще кажете за Бойко Борисов, за неговата партия и за номинирането на Цветан Цветанов за президент? Добре ли се справят за сега и какво смятате, че ще стане за напред? Благодаря Ви за отговорите предварително.
  13. Да така е, но това е доста важно и заради се консултирам с всички Ви

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...