Отиди на
Форум "Наука"

Дена Спиру

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Дена Спиру

Дена Спиру's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Само заменете правилно буквите и излиза смисъла. Вертикална чертичка е У, Вертикална чертичка с две чертички от горе и от доло е Й, Н е И (Това гърците са го откраднали от нас и сега го ползват за И) Тяхното сегашно Сигма си е било нашето С, сегашното гръцко и латинско N, си е било още тогава нашето Н, Y e Х Без да се пренасят думите. Написано е в падеж POLI STE NEA SN РОЛУ СТЕ НЕА СН ( на РОЛЯТА сте новия сън.) Ъ, не се е пишело, но се е произнасяло,както в Сърбия) E PE NEA TIЛ ТЕА NHSKO A Е РЕ НЕА ТУЛ ТЕА НИСКО A ( Ре е изгряващото слънце е Нова дул Теа -Богинята Ниско A)PA IE AДОМ РА ЙЕ АДОМ ( Ра е в Ада)Е А NТIЛЕ IY Е А ДУЛЕ ИХ (Е а под тях ) И днес NT на гръцки се чете ДNTAMI H E НТАМУ И Е ( на там и е) PAI РАЙ (РАЯ) ИМЕТО НА ЖРИЦАТА Е НАПИСАНО ОТ СТРАНИ НА ПРЪСТЕНА - НЛTA = ИЛТА

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...