Отиди на
Форум "Наука"

Rosko Bosko

Потребител
  • Брой отговори

    22
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Rosko Bosko

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rosko Bosko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Репутация

  1. Разбира се рАвен , тебе ще слушаме ! Къде си ти , къде е това академиче -Гълъбов и цял екип учени , археолози, историци , генетици , антрополози ,наши и чужди зад него !?! Не друго , само самочувствието да ти имам....
  2. Олее , те и модераторите зомбирани лаици ... За някои май няма шанс ! Айде със здраве !
  3. Би ли ми казал накратко тогава , какво е твоето мнение за въпроса - какви са протобългарите като раса и етнос , за да не си губим времето ???
  4. Интересувал съм се от периодите и културите като цяло достатъчно , за да си отговоря на въпросите , които ме интересуваха . Ти за какъв проблем в частност говориш ? Проблем за мен няма !
  5. Пич, интересува ме Българите от кой етнос са изначално . Не ме интересуват тюрките като етнос и езика , и културата им засега.
  6. http://www.protobulgarians.com/Statii za prabaalgarite/Programna i uvodna statiya.htm
  7. Не че с генетиката може да се изясни всичко , но едно е ясно , може да се разбере от коя раса и етническа група е един народ като цяло. В случая със съвременния Български народ , излиза че сме индоевропейски , древен народ , много близък с древните иранци и с почти нулеви следи от тюрко-алтайски примеси. Та хайде всеки да си направи нужните изводи и да си свери часовника !

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...