Отиди на
Форум "Наука"

Ники Милкова

Потребител
  • Брой отговори

    0
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Ники Милкова

Ники Милкова's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Ами какво може да бъде нападението във война? Бомбардировки, окупация, сражения, смърт ... Извинявам се,военната история не ми беше от любимите, винаги ме изненадва жестокостта на хората, но сега трябва да знам, защото ми трябва. Благодаря
  2. Здравейте Провеждах дълго проучване в интернет и библиотеката за исторически факти, които ми трябват, но беше безрезултатно. Всичко е прекалено общо или се отнася, специално за участието на България, в тази война. Потърсих пак в интернет и намерих този форум. Реших, че тук може да намеря отговор на въпросите си. Аз търся сведения за периода 1916 - 1918 години. Искам да знам имало ли е нападения върху гръцки градове и села от страна на Германия, България или Турция? Как се е отразило това на живущите по тези населени места? Имало ли е бегълци от войната, които са търсили спасение във Великобритания или Америка и по какъв начин са бягали? Разбирам, че може да е било с кораби, но ми трябва подробно обяснение. Само по себе си "Бягали са с кораби", не ми е достатъчно. Благодаря предварително и се извинявам, ако все пак не им е мястото тук на тези въпроси или ако съм ядосала някого неволно.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...