Отиди на
Форум "Наука"

djrossko

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за djrossko

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

djrossko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Само тази ми е, която ми е останала като наследство от прадядо ми. От неговата колекция от царски български монети, тази беше при тях. Той е бил дясната ръка на Цар Борис 3ти - Георги Радков, та от майка ми знам, че тази монета е открита при разкопки по онова време. С удоволствие ще я предам на историческия музей във Варна. Смятам, че историята го заслужава.
  2. Да, Тюхе е. Изключително благодаря за информацията ! прекрасно парченце от историята, предполагам, че е често срещана монета
  3. Здравейте, изкючително съм запленен от стари и антични предмети, но за жалост не разбирам много от монети. Притежавам една, която ми остана от баща ми и много бих искал да разбера каква е. Надявям се тук да има хора, които да ми кажат :))

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...